![]() |
![]() |
|
Pravljenje igara Programski jezici, tehnike, alatke u službi pravljenja igara... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 31.8.2011.
Zahvalnice: 215
Zahvaljeno 44 puta na 21 poruka
|
![]()
imam 2 pitanja
1)kako se ubacuje animacija u model u igri 2)ima li neki sajt sa "sablonima" za programiranje HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Sedi ti lepo i zagrej stolicu, nauči da programiraš i neće ti trebati nikakvi 'šabloni'...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
V.I.P. Programiranje
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Možda ready-made code snippeti? Po zvuku njegovih postova rekao bih da je početnik koji se ne snalazi najbolje, a cenim da mu možda treba mesto gde će naći rešenja za neke probleme koje ne ume sam da reši.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
U njoj ćeš za 24 dana naučiti sve, od učitavanja modela, kreiranje istih u 3DSMaxu, kreiranje najboljih mogućih HLSL, GLSL i cg shadera do sklapanja svega u novu GTA igru. Meni je pomogla! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]()
I got ricked roll so much times it's not even funny...
EDIT: A ja radoznao moram sve da vidim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Član
Član od: 25.10.2009.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 137 puta na 55 poruka
|
![]() Citat:
2. - http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms123401.aspx Evo ga i primer: public class Hello1 { public static void Main() { System.Console.WriteLine("Hello, World!"); } } Sada ces za par dana moci da pravis igrice kao sto je CoD. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Član
Član od: 21.2.2010.
Zahvalnice: 37
Zahvaljeno 31 puta na 17 poruka
|
![]() Citat:
Jao tu knjigu trazim vec duze vreme ,svaka ti cast ,mislio sam da je nikad necu naci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
|
![]()
Sabloni kao:kod*neartikulisani znak*<insert model>bla,bla,bla,kod,bla,bla truć
Posto citao sam nesto o uradjenim modulima(to su,mislim,kao šabloni) za unity,mislim ja imam 10 godina i ,pa htio sam neku igru da uradim,ako hoce neki programer da uradi posao,neko za modele i cutscenes,a ja muziku i priču...ne kapiram bas dobro KAKO SE UBACUJE 3D MODEL U GM(piratski) i SKINUO SAM RIPANE MODELE ALI KAD OTVORIM U C4D SAMO IMA ONO SIVO,BEZ TEKSTURE |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku SrW1 na korisnoj poruci: | ||
hr0nic (25.10.2011) |
![]() |
#14 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Upravo si se samobanovao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 16.11.2005.
Zahvalnice: 128
Zahvaljeno 414 puta na 91 poruka
|
![]()
Ako to je bas super, i ja sam hteo sa 10 god da radim igru, pa mi crko spectrum, i onda tako 4-5 godine, dok cale nije imao pare za nov komp :/
Sad je valjda mnogo lakse, samo napred ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
Član od: 25.10.2009.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 137 puta na 55 poruka
|
![]()
Veliki broj talentovane omladine zainteresovana za razvoj igara nikada ne dobije priliku da pokaze svoj talenat. Obicno, ukoliko neko radi sam, brzo i odustane. Postoji li volja da na ovom forumu napravimo neku malu jednostavnu igru? Da svako ko moze i ume da svoj prilog bili to modeli, teksture, muzika, prica... Time bi svako dobio priliku da iskaze svoj talenat i bio bi deo tima i projekta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Starosedelac
|
![]()
Ja sam sa 10 godina hteo da radim za Google. Mislim, i sad hoću, ali sam u međuvremenu shvatio da je to nemoguće
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Član
|
![]()
a sto?
EDIT ![]() Poslednja ispravka: SrW1 (25.10.2011 u 19:24) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Opušteno, ni ja sa 10 godina nisam bio ništa bolji
![]() Visual Basic je OK način da počneš, mada vodi računa da razumeš šta radiš i koji kôd kucaš, šta koji keyword znači, šta postižeš... Nemoj samo slepo da prekucavaš i pejstuješ sa raznih sajtova/tutorijala ili iz knjiga, tako ćeš omašiti poentu i onda kada naletiš na problem koga nema na netu ili u knjizi, bićeš zablokiran. Zato samo napred i imaš dovoljno vremena da kroz sve detaljno prođeš. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|