![]() |
![]() |
|
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da li je moguce nekako povezati zvucnike od kucnog bioskopa sa racunarom (imam 3 mala zvucnika,2 vel'ka i jedan woofer). Zato sto na tom kucnom bioskopu samo originale mogu da pustam...a znate kakva su vremena kod nas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Trebalo bi da mozes. Potrebno je da tvoj kucni bioskop tacnije sam plejer ima na sebi dva cinc ulaza crveni i zuti ( ponegde i beli)najcesce obelezeni kao AUX IN, zatim audio kabl odgovarajuce duzine, sa jedne strane cincevi za levi i desni zvucnik a sa druge strane stereo 3.5mm bananica. Sve to naravno lepo povezes u audio opcijama kucnog plejera odaberes odakle ce da pusta signal i to bi trebalo da bude to. Govorim ti iz licnog iskustva jer je kod mene komp. br.2 povezan sa kucnim bioskopom.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nutsbre@ker na korisnoj poruci: | ||
NIx Car (15.10.2011) |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ima dva cinc ulaza
![]() Hvala na brzom odgovoru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
e sad bananicu sam povezao na prednji deo TT v9 kucista, dok su mi zvucnici prikljuceni iza,na ulaz iz maticne. Kako da namestim da mi se cuje na oba (i na zvucnike od kucnog i na zvucnike od racunara)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Pre svega proveri da li su ti prednji ulazi prikljuceni na maticnu plocu, . Neko mi je negde rekao da poneke ploce ne dozvoljavaju pustanje signala na oba izlaza, ako si u isto vreme prikljucena oba (i prednji i zadnji) mada je ovo bilo davno i verovatno nije istina, ne mogu da tvrdim jer nikad nisam probao. Ono sto sam ja ovde vec preporucivao ljudima oje kupovina stereo splitera koji jednostavno ubodes u izlaz za zvucnike odatale prikljucis kablove i imas zvuk bez problema na oba uredjaja (kompjuterski zvucnici i kucni bioskop), a i elegantnije izgleda kada su kablovi sakriveni iza kucista a ne strce napred, zar ne.? Kod mene recimo i na obicnoj integrusi radi i kada prikljucim kabl za kucni bioskop u jedan od crnih ulaza, koji su verovatno namenjeni za 5.1 sistem. Tada bey problema rade i zvucnici kompa i kucni bioskop.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nutsbre@ker na korisnoj poruci: | ||
NIx Car (17.10.2011) |
![]() |
#6 |
Novi član
Član od: 23.10.2011.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Postoji spliter koji siri 1 bananicu na dve tako meni radi i sve je povezano pozadi kucista. ja imam xoro 5.1. ali jos je bolje kao ja sto sam uradio da posebno povezujes prednje, centralne i zadnje tj sa tri kabla. Onda je zvuk jos mozciji i moze raditi u 3d
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
TV: Plazma ili LCD? | director | Grafika | 603 | 1.2.2014 23:40 |
Pojačalo za zvučnike | Naczi | Zvuk na računaru | 11 | 13.6.2011 22:39 |
Povezivanje TV-a sa računarom | DobroslaV | Foto i audio/video | 0 | 14.2.2011 22:01 |
Problem sa narezivanjem diskova od 8,5 GB | milankk | Nosači podataka | 14 | 24.6.2010 9:31 |
Konflikt: povezivanje dva para zvučnika + slušalice sa mikrofonom | Duscos | Zvuk na računaru | 2 | 23.11.2009 20:15 |