![]() |
![]() |
|
„Ja, igrač!” Da li se slažete sa Kuzmom? |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.163
Zahvaljeno 4.231 puta na 1.272 poruka
|
![]()
Kolumna je lični komentar istaknutog novinara nekog lista na neku pojavu. Za razliku od reportaža i ostalih tekstova koji bi trebalo da budu objektivni, kolumna podleže subjektivnosti autora, zato se grafički drugačije predstavlja od ostatka časopisa.
Svi komentari koji nisu konstruktivni i u sebi sadrže govor mržnje će biti obrisani bez obrazloženja. "Energetski vampiri" koji samo kritikuju a pri tom ne kazu nista konstruktivno, vide u svemu samo lose i bave se teorijama zavere bice brisani bez obrazlozenja. Pročitajte pravila foruma. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.174
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]()
Javlja mi se da će sledeće 3-4 kolumne Kuzma prepričavati svoje dogodovštine u Beogradu
![]() ![]() 08/2007 - Kuzma otkrio čari gradskog prevoza na relaciji Hram Svetog Save - Novi Beograd, Šiš ćevap na Novom Beogradu i Stepin Vajat na Autokomandi ![]() 09/2007 - Kuzma otkrio čari prigradskih naseljanija ![]() 10/2007 - Kuzma otkrio instancu ispod Kalemegdana ![]() Eh, kad provali koliko puta je Beograd veći od varoši Novog Sada, tek će biti veselo ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku voodoo_ na korisnoj poruci: | ||
player1 (1.7.2007) |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Zanimljiva, mada prekratka, teško da je mogao takvu temu da pokrije na jednoj strani. Ipak, nadam se da je voodoo pogriješio i da neće biti nastavaka, od njega očekujemo gejmersku kolumnu.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Corwin na korisnoj poruci: | ||
fingerprint (20.7.2007) |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Ha ha ha, kako sam se ismijao kad se je opraštao sa komšijom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I kad je pomenuo rogata goveda ![]() Zbilja, đe mu je "Sanela"? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starośeđelac
|
![]()
Treba se snaci u onolikom cudu od grada, mada ni Novi Sad nije bas varos (mozda djeluje veci jer je u sred ravnice). Kad procitah kolumnu, pade mi na pamet kad smo bili na ekskurziji prije 2-3 godine, 3/4 nas nikad nije vidjelo trolejbus u zivotu, a jedan kaze " Moze li se sa ovim stici do Novog Sada"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]()
Lepo je voodoo rekao.
![]() Kuzma nam ovomesecnom kolumnom u kombinaciji sa predjasnjima daje povoda da pomislimo da je teska pi..ica. Da se kladimo da ce mu sada zasmetati neka tetka iz samoposluge koja lupa mleko na pultu kada ga vadi iz korpe, ili silni psi u ovom ili onom obliku. ![]() ![]() Edit: to player1 \/ Ima ukusnije mesto cak, i malo povoljnije, ona siroka ulicca u brace jerkovic, iznad crvenog solitera pa desno malo, neki gril se zove ili kako vec. Doduse nisam bio neko vreme tamo pa ne znam da li jos radi, ne izgleda nesto ali su ok bili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.757
Zahvaljeno 4.132 puta na 2.699 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 7.11.2005.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 39 puta na 27 poruka
|
![]()
Mnogo mu je bolja ovomesečna kolumna u FHM,
o reklamama... lepo napisano i duhovito. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]()
pazi kolumna je dobra, duhovita, ma sta se moglo ocekivati od njega! u stvari svako ko prvi put dodje u beograd, iz bilo kog grada ima takvu reakciju, ...
ali gde je kolumna o kompjuterima, makar i o MMORPg-u, ovo je svet kompjutera, a da se tako nesto ostavi kao tema ili post na forumu... bilo bi izbrisano, nema veze sa temom foruma, rekli bi moderatori, ides u off, nema sporta, drustvenog zivota, samo kopm... a sta je konkretno ova kolumna?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.757
Zahvaljeno 4.132 puta na 2.699 poruka
|
![]()
Pa, koristi kompjuterski zargon. Trolovi i to...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 7.11.2005.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 39 puta na 27 poruka
|
![]()
Pa super je kolumna i ovako. Dođe kao terapija nekima.
http://en.wikipedia.org/wiki/Asperge...al_differences |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
Član od: 25.7.2006.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 258 puta na 113 poruka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 26.5.2007.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 17 puta na 14 poruka
|
![]()
Sacekaj jednu mirnu noc i negde oko 3:45 izadji na prozor i razderi se: "SANELA, VOLIM TE!!!" Prestravices ga do smrti! Pomisao da se i Pajo preselio u BG bila bi kobna za nasega Kuzmu! Plus, pisao bi o tebi (i bacao prokletstva) u naredne tri kolumne
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku canon na korisnoj poruci: | ||
player1 (2.7.2007) |
![]() |
#14 |
Kind Of A Big Deal
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka
|
![]()
Pa da. Počinje da prenosi stvari iz WoW-a u stvaran svet, hehe
![]() ![]() ![]() E sad mogu na miru da pročitam ostatak SK.. Poslednja ispravka: Sale013 (2.7.2007 u 21:51) Razlog: ispravka slova |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Vec razradjujem plan akcije. Qzma will never know what hit him Iako bih bio sklon da kritikujem otklon od it tema dopada mi se sto razbija predubedjenja o BGu uzimajuci u obzir da su svim mojim kolegama na faxu iz unutrasnjosti pricali slicne price o Beogradu i vreme je da se s tim glupostima prestane. Beograd je svasta ali nikad nije ni pola onoga sto se o njemu prica. Pogotovo od onih koji u njemu nisu nikada bili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka
|
![]()
Мислиш на ове "Београд је свет" идеје?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
|
![]()
Ne nego na one Beograd je Turska ideje (mada svakako nije ni "svet"). Pre ce biti da je od svega pomalo, kao uostalom i cela Srbija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Intel Inside
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.199 puta na 7.163 poruka
|
![]()
Kad je rekao da je iz Novog Sada dosao u Beograd tj. Tursku to je bila aluzija na proslost kada je Beograd bio pod Turcima, a Vojvodina pod Austro-Ugarskom. Pa i ovde na NBG mozes iz zezanja da cujes "Idem malo do Turske" kada podjes u centar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
|
![]()
Ma znam to ali ne znam da li si cuo horor price koje roditelji/rodbina/okruzenje serviraju ljudima koji trebaju da idu da zive u Beogradu, a to su notorne gluposti (i sam Quzma to spominje). Na to sam mislio.
Sta ce to biti da nema paterfamiliasa ?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka
|
![]()
Мени такве приче није никад нико причао.
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Svet kompjutera 7/2007 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 87 | 13.8.2007 14:16 |