![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 14.2.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Pozdrav svima. Hteo bih da saznam kako se otključava Xperia X10. A ako se ispostavi da niko ne zna to da uradi onda bih bio zahvalan da mi preporučite neku radnju gde jeftino može to da se uradi. Trenutno sam najniže našao za 1500 dinara, što mi se ne dopada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
Sve u svemu, servis ti ne gine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Hvala na odgovoru, mada i dalje mi se ne plaća otključavanje. Ništa što nije oprema i opipljivo ne želim da plaćam. Osećam se ko da plaćam nekome da mi nareže igricu... Raspitaću se još malo pa ću razmislim. Hvala u svakom slučaju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Plaćaš uslugu. Plaćaš ono što ne umeš/nemaš uslova sam da uradiš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Slazem se
Citat:
Sve se placa danas nista nema free. Ali dosla su vremena i kada znanje nije na cijeni. Cijena boxa koji dekodira te telefone, evo recimo setool je 100e, a cyclone koji inace radi nokie je sada 80e. Stim sto se za konkretno taj model koliste i dodatni logovi koji se trose pri dekodiranju a dodatno se placaju. Pa ti sada vidi zasto je cijena dekodrianje ~15e, i vjeruj mi da je to dobra cijena. Ako i dalje mislis da te neko pljacka, ti kupi neki od ova dva boxa i treba ti samo obicni micro usb kabal i ja cu ti sve ostalo preko team view-a odraditi, to jest odraditi proceduru odkljucavanja, koja opet nije klik na dugme unlock. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Хвала Јоване пуно на понуди. Што се тиче (ре)инсталирања рачунара можемо да се договоримо наравно, само што још увек не знам који ОС хоћете и шта још подразумевате под подизањем? Претпостављам најновије драјвере и фајерфокс или хром. А што се тиче откључавања мобилног изгледа да ми ипак неће требати, али хвала у сваком случају.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Android] Sony Xperia S - prvi Sony smartfon | ZoNi | Aparati i oprema | 5 | 27.2.2012 12:58 |
Sony Ericsson Xperia Active | Nestor | Aparati i oprema | 0 | 8.1.2012 19:57 |
iPhone 4 vs Xperia Arc vs Xperia Mini Pro | ELIPS | Aparati i oprema | 33 | 23.11.2011 21:04 |
[Android] SE Xperia X10 dobija 2.3 - Gingerbread | miša topola | Programi za mobilne telefone | 2 | 26.3.2011 11:15 |
otključavanje kartice Leadtek WinFast A6200 128Mb/128bit | PixelTerror | Overklok | 4 | 9.12.2006 1:55 |