Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Phone Zone > Aparati i oprema
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 22.2.2012, 20:03   #1
Nitro_n1
Član

Član od: 14.2.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
Određen forumom Otključavanje Xperia X10

Pozdrav svima. Hteo bih da saznam kako se otključava Xperia X10. A ako se ispostavi da niko ne zna to da uradi onda bih bio zahvalan da mi preporučite neku radnju gde jeftino može to da se uradi. Trenutno sam najniže našao za 1500 dinara, što mi se ne dopada.
Nitro_n1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.2.2012, 1:14   #2
JovanK
V.I.P. Phone Zone

Član od: 10.9.2006.
Lokacija: Trebinje @REPUBLIKA_SRPSKA@ Moja mašina:Fujitsu AH530
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 1.097 puta na 714 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku JovanK Slanje poruke preko Skypea korisniku JovanK
Određen forumom Re: Otključavanje Xperia X10

Citat:
Nitro_n1 kaže: Pregled poruke
Pozdrav svima. Hteo bih da saznam kako se otključava Xperia X10. A ako se ispostavi da niko ne zna to da uradi onda bih bio zahvalan da mi preporučite neku radnju gde jeftino može to da se uradi. Trenutno sam najniže našao za 1500 dinara, što mi se ne dopada.
U kucnoj varijanti je sigurno odkljucati neces. A odkljucava se preko servera, koji skida logove koji se placaju i zato je tako skupo. Inace to se redi preko boxa, a taj telefon radi par njih, prvi i osnovni je setook, pa su poceli da ih rade i neki koji nisu za SE telefone poput cyclone boxa.
Sve u svemu, servis ti ne gine.
JovanK je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.2.2012, 15:53   #3
Nitro_n1
Član

Određen forumom Hvala

Hvala na odgovoru, mada i dalje mi se ne plaća otključavanje. Ništa što nije oprema i opipljivo ne želim da plaćam. Osećam se ko da plaćam nekome da mi nareže igricu... Raspitaću se još malo pa ću razmislim. Hvala u svakom slučaju
Stara 23.2.2012, 16:10   #4
Ocelot
Deo inventara foruma

Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 375
Zahvaljeno 993 puta na 535 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Ocelot Slanje poruke preko Skypea korisniku Ocelot

Plaćaš uslugu. Plaćaš ono što ne umeš/nemaš uslova sam da uradiš.
Ocelot je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.2.2012, 17:55   #5
JovanK
V.I.P. Phone Zone

Član od: 10.9.2006.
Lokacija: Trebinje @REPUBLIKA_SRPSKA@ Moja mašina:Fujitsu AH530
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 1.097 puta na 714 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku JovanK Slanje poruke preko Skypea korisniku JovanK

Citat:
Ocelot kaže: Pregled poruke
Plaćaš uslugu. Plaćaš ono što ne umeš/nemaš uslova sam da uradiš.
Slazem se

Citat:
Nitro_n1 kaže: Pregled poruke
Hvala na odgovoru, mada i dalje mi se ne plaća otključavanje. Ništa što nije oprema i opipljivo ne želim da plaćam. Osećam se ko da plaćam nekome da mi nareže igricu... Raspitaću se još malo pa ću razmislim. Hvala u svakom slučaju
Reinstaliras li ti racunare, moze i sa mojim CD-om, zbog obima posla ne stizem, pa da ti saljem onda?!?!

Sve se placa danas nista nema free. Ali dosla su vremena i kada znanje nije na cijeni.
Cijena boxa koji dekodira te telefone, evo recimo setool je 100e, a cyclone koji inace radi nokie je sada 80e. Stim sto se za konkretno taj model koliste i dodatni logovi koji se trose pri dekodiranju a dodatno se placaju. Pa ti sada vidi zasto je cijena dekodrianje ~15e, i vjeruj mi da je to dobra cijena. Ako i dalje mislis da te neko pljacka, ti kupi neki od ova dva boxa i treba ti samo obicni micro usb kabal i ja cu ti sve ostalo preko team view-a odraditi, to jest odraditi proceduru odkljucavanja, koja opet nije klik na dugme unlock.
JovanK je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 26.2.2012, 23:33   #6
Nitro_n1
Član

Određen forumom Hvala na ponudi

Хвала Јоване пуно на понуди. Што се тиче (ре)инсталирања рачунара можемо да се договоримо наравно, само што још увек не знам који ОС хоћете и шта још подразумевате под подизањем? Претпостављам најновије драјвере и фајерфокс или хром. А што се тиче откључавања мобилног изгледа да ми ипак неће требати, али хвала у сваком случају.
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
[Android] Sony Xperia S - prvi Sony smartfon ZoNi Aparati i oprema 5 27.2.2012 12:58
Sony Ericsson Xperia Active Nestor Aparati i oprema 0 8.1.2012 19:57
iPhone 4 vs Xperia Arc vs Xperia Mini Pro ELIPS Aparati i oprema 33 23.11.2011 21:04
[Android] SE Xperia X10 dobija 2.3 - Gingerbread miša topola Programi za mobilne telefone 2 26.3.2011 11:15
otključavanje kartice Leadtek WinFast A6200 128Mb/128bit PixelTerror Overklok 4 9.12.2006 1:55

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 16:17.