![]() |
![]() |
|
Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
...Kada instaliram igru,i krekujem je,igra ide normalno,dok ne dodje do loading screena,gde se TOTALNO zablokira.Da li znate kako da ovo resim???
Moja konfiguracija je:Intel P4,512 MB RAM,GeForce FX 5200 128 MB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]()
Igra ne radi na XP. Kazu neki da postoji neki patch ali ja ga nikad nisam nasao. Pretrazi forum pisano je vec o ovom problemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
paparazzo
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 601 puta na 179 poruka
|
![]()
meni je radila na Xp-u, ali je seckala, tako da nije bas zgodno za igranje. Inace, treba u xp-u podesiti da pokrece igru kao pod win 98, ili me, tako radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Moguce da igra ne radi sa novim drajverima za graficku. Probaj sa tim Win98 compatibility modom kao sto ti je predlozeno, pa javni sta si uradio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
U redu,hvala,probacu,i javicu vam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
|
![]()
Nije potreban nijedan patch .Treba izbrisati neki fajl iz NFS Unleashed foldera.Ne znam tacno koji je ali proveri na netu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 12 puta na 10 poruka
|
![]()
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=1369
Kod mene je proradila kada sam fajl gimme.dll preimenovao u g.dll ili nesto slicno - ne secam se vise. Isprobaj, verovatno ce da upali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.175
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]()
Meni radi i bez preimenovanja ali neverovatno sporo... znači ne da seče nego ide ko usporen film...
Definitivno je pisana samo za 95/98/ME... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Član
Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 63
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
E,HVALA VAM SVIMA...IGRA RADI!!!
DAKLE,SAMO TREBA PREIMENOVATI gimme.dll U g.dll. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 947
Zahvaljeno 1.398 puta na 678 poruka
|
![]()
da ne otvaram novu temu..
samo da pitam, jesam li ja presai igru il sta ![]() dosao sam do ovog auta, ono zadnje 5 krugova u Monte Carlu, ![]() kad sam to zavrsio izbaci mi ovo natjecanje.. ![]() sami pocetak |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]()
a dajte ljudi.. pa nije zar da niko ne zna. .. .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 2
|
![]()
@ johnatan
To je to! Presao si igru u history modu ("Porsche Evolution"), sad ti ostaje da, ako vec nisi, predjes "Factory Driver" mod.. i to je to!! Naravno u "Evolution" modu te igra vraca na pocetak jer sada mozes da nastavis nanovo da igras redom.. sa svom tom lovom koju imas, i svim automobilima u garazi!!! BTW, nadam se da ti je garaza PUNA, jer prodavanje.. zarad brzog prelaska igre je tako lamerski! ![]() Na pr. u mojoj garazi je na kraju igre bio SVAKI porse koji se mogao kupiti... znaci mukotrpno prelazenje i zaradjivanje kinte zarad uzivanju u SVAKOM od njih... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
eeeeeeee moj ti DLC da ti znas koji sam ja glupan, naime,.. mislio sam za prelazak da na svakoj stazi treba bit prvi (kao NFS MW ili sta vec..) i ja naravno kad budem drugi treci ja ponavlja (pre ulaska u cilj ponovim stazu), pare sam potrosio na popravke.. mozes mislit nisam imao para za ucestvovanje u kupu pa sam morao prodavat delove da bi sakupio nesto parica samo da pocnem kup.. i tako jadan sa krsem od auta izborim 1 mesto a . naravno zavrsim ja nekad eru sa 3-4 auta ali u sledecoj eri sve to rasprodam jer silnim ponavljanjem razlupa auto a treba i to popravit...
tek da bi na kraju skontao da treba bit barem treci za prelazak jednog kupa ili ere ![]() koji sam kreten sva u svemu ovi igru jako volim, jest da sam je presao za 3 dana ali nisam se skidao sa racunara do danas popodne hvala na savetu, razbijao sam glavu gdje sta sad treba poz.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 2
|
![]()
@ jonathan
Ma nemo' covece da se nerviras.. ipak je vazno TO - da si presao ovu fantasticnu igru! ![]() Na stranu to sto sam veliki fan svih modela Porsche automobila - po mom skromnom misljenju, ovo je najbolji i najrealniji Need For Speed nastavak odmah posle legendarnog prvog dela (koji je ipak neprevazidjen). Sto se tice prelazenja, ne kazem... kad sam prvi put prelazio igru, naravno da sam se krljao i prodavao za sicyu makine koje sam teskom mukom budzio.. ali drugi put je bilo skroooz drugacije. Mislim nije da sam hteo da NFS: Porsche Unleashed igram ponovo.. nego mi cimer (u domu) slucajno izbrisao poziciju sa predjenom igrom.... ufff.. kako sam se tad iznervir'o! Naravno odlucio sam da predjem ponovo, ali mnogo "studioznije" (naravno .. bataljivanje fakulteta se podrazumevalo)!! I eto na starom Celeronu (533MHz feat. Voodoo3), i dalje stoji instalirana sa svim tim pozicijama! Cak imam daunloadovane 959, GT2, GT3 i 928GTS... koji su mogli da se skinu sa tadasnjeg oficijelnog sajta. Njih je bilo posebno interesantno voziti (pogotovo) GTS-a, kome je zvuk tako dobro uradjen (iz kokpita).. da naprosto mislis .. "eeej pa ja stvarno vozim ovaj auto!!" ![]() @ ALL p.s. Eeehh da .. ima jedan zanimljiv tip, za sve koji igraju (koji su igrali ili ce igrati) ovu igru! Za ovo sam saznao mnogo kasnije, kada sam vec drugi put presao igru - ali vredi znati! Laku zaradu para mozete ostvariti kupovinom polovnih (skrsenih) automobila, pa zatim prodajom istih - koje prethodno popravljene i (opciono) dodatno nabudzene postavite na "berzu / pijacu", tako sredjene. Ne zaboravite da podignete cenu maksimalno sto se moze! Uvek prihvatajte ponudu koja vam se daje (cenu) jer je U SVAKOM slucaju veca od ulozenih para za kupovinu+popravku!!!! ![]() Kad skupite neke vece pare kupujte i po 10-tak, sto novijih (modela) olupina... i sredjivanjem cete zaradjivati VELIKE svote novca! ![]() Poslednja ispravka: _DLC_ (19.2.2007 u 3:48) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
|
![]()
da,.. sto se tice same igre stvarno je jedna od izuzetaka,,.. zao mi je sto NFS nije nastavio takvim stopama nego presao na neka besna reperska auta, dao paznju na neke grafite i hip hop gluposti da se kite po autu a onu osnovu je zanemario.. NFS MW sam presao od muke, stvarni mi se gadila, bas je za decu i nadao sam se da ce novi dio izaci bolji ali kad ugleda carbon.. ne mislim ga nikad poigrat..
a da .. sa prodajom polovnih auta sam probao ali nisam dobro sabirao pa sam kontao da sam nekad u manjku a nekad u dobitku, tako da nisam praktikovao ali sad znam da covek bude u dobitku ![]() ma zao mi je iskreno sto sam je presao... evo nameravam je opt prec... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoc za kupovinu graficke do 110 e | Ivan milovanovic | ŠDK - Grafika | 53 | 29.12.2007 4:58 |
pomoc oko komponenti | Milena | Šta da kupim? | 26 | 15.12.2005 15:56 |
Pomoc vezana za kernel na linuxu | charchfeno | Slobodni softver | 7 | 15.12.2005 2:11 |
molim pomoc - nestabilnost sistema | severijan | Kvarovi | 10 | 5.12.2005 0:03 |
Treba mi pomoc oko konfiguracije | polarnimeda | Šta da kupim? | 8 | 10.11.2005 19:00 |