![]() |
![]() |
|
Forum o forumu Pitanja, sugestije i problemi u radu s našim forumom |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
|
![]()
Desava se prilicno cesto da neke poruke (pa cak i cele teme) budu obrisane ubrzo posle postavljanja.
O cemu se radi? Da li administratori brisu te poruke ili postoji neki bug u forumu? |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 12.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Da i meni se skoro ucinilo da je nestala neka tema na kojoj sam postovan dan pre toga.
|
![]() |
![]() |
#3 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
|
![]()
Meni se ne cini, znam sigurno, a imam i dokaz. Stoglo mi je obavestenje mailom za temu koju pratim. Kada sam otisao tamo poruke nema.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]()
Ja sam to primetio na temi "Svetski dan interneta" koju sam postavio. Petko mi je odgovorio a sutradan je odgovor obrisan iako nije sadrazao apsolutno nista sto je protiv pravilnika. Why?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Ljudi ja koliko sam upucen u pravila foruma znam da je zabranjeno postavljanje poruka i tema tipa "Zasto mi je nestala poruka/tema".Vec je bila jedna zucna raspava o tome i naravno da su je glavesine ugusile.Tako da se sad pazite da ne popijete ban (vec 2 puta ga spominjem)!!!!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Kekule Mekule
|
![]()
PeTkO je u pravu.Mada i meni se cesto to desavalo.Vojo da li je to bag ili hiperaktivnost admina/modova?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]()
@Petko:
Meni jos uvek nije jasno da li si ti opisao onu poruku ili .....? ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Mythbuster
|
![]()
Već više puta je rečeno, ali da ponovim. Kada vam "nestane" neka tema ili poruka, prvo dobro razmislite da niste prekršili neko pravilo foruma. Ako ste sigurni da niste i smatrate da ste oštećeni, obratite se nekome od moderatora ili administratora preko PP-a i navedite šta vam je tačno obrisano. Ne brinite, niko ovde ne pravi nikakve zavere, i nijedna poruka se ne uklanja fizički sa servera, što znači da sve što je obrisano, moderatori i administratori i dalje mogu da vide, tako da ako je nešto stvarno greškom ili neopravdano obrisano, može biti vraćeno, a moderator opomenut za nesavesno ponašanje. Naravno, imajte u vidu da će neopravdana žalba najverovatnije da se završi tako što ćete vi biti opomenuti, tako da, kao što rekoh, prvo se dobro uverite da niste prekršili nikakvo pravilo, pogotovo ona o vređanju, spamovanu, i slično. Svaki problem se može rešiti, tiho, brzo i jednostavno, što znači da ovakve teme nisu poželjne, pogotovo ako su totalno neodređene kao ova.
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
100 000 poruka | holodoc | Forum o forumu | 116 | 17.11.2006 14:56 |
Zaključavanje poruka - nokia 3230/3250 | ristic | Programi za mobilne telefone | 1 | 13.8.2006 17:45 |
Broj poruka na ovom forumu... :))) | Patton | Forum o forumu | 33 | 27.11.2005 12:32 |