![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 18.12.2008.
Lokacija: Srbija/Šumadija Avatar: -~~=<¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷¤÷×÷> (anakonda ili piton)
Zahvalnice: 340
Zahvaljeno 241 puta na 189 poruka
|
![]()
Nabavio sam polovan ovaj lap top pregreva se i moraću da ga čistim i rasturam ali pre toga sam mislio da mu stavim nov sistem i vidim da li mu sav hardwer radi.
Specifikacije: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...&sw_lang=#N415 Preko apdejta windows 7 x64 je sam našao drajvere za AMD grafiku i touch pad i IDT HD Audio Codec i to se instaliralo. Za Wi-Fi nije hteo da mi se instalira pa sam ja skinuo neki drugi , noviji i on za sad radi. Recite mi šta još treba da instaliram da bi mi radili na primer kamerica, pa senzori iznad tastature i onaj skrol stranice na touch padu, zanimljivo je da ne radi i ako sam instalirao drajver od touch pada ![]() evo stranice sa HP Suporta sa drajverima za 64bitnu sedmicu pa pogledajte, šta sve treba? http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/s...sw_lang=&#N231 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
HP Wireless Assistant ►
JMicron Card Reader Driver ► HP Quick Launch Buttons ► |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku flamingos na korisnoj poruci: | ||
Levčanin (6.8.2012) |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Ok Flamingos probaću popodne kad dođem kući i to da mu instaliram pa ćemo videti.
A gde mu je drajver za kamericu i mikrofon, nisam probao da stavim Skype ne znam da li rade ili ne??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
uspeo sam instalirati driver za touch pad i sada mi radi i skrol na padu, nije hteo da radi najnoviji driver vec samo stari sa hp suport stranice. nekoliko puta sam ga stavljao i brisao i resetovao dok nije proradio, jako naporan lap top :smash:
Nažalost driver za senzor tastere iznad tastature nece da profunkcionise volume tasteri nece lepo da mi rade a oni mi jedino i trebaju. ![]() ![]() Takođe pitam sta mi treba za kamericu i mikrofon? kako je tvrdograv ovaj HP sa drajverima, muke ima onaj ko mora da mu reinstalira sistem, dva dana se mučim sa njim a tek treba da ga rasturam i čistim od prašine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows 7 drajveri :) | Bacone | Osnovne komponente | 3 | 7.5.2012 21:40 |
ATi 9600 pro + Windows 7 drajveri = katastrofa od slike | DobroslaV | Grafika | 13 | 21.9.2010 16:58 |
100 Useful Run commands for Windows (Shortcuts) | wog326 | Operativni sistemi | 1 | 10.8.2010 13:45 |
Drajveri za Windows XP | MirkoCema | Operativni sistemi | 1 | 4.8.2010 18:02 |
Drajveri za Windows XP na Dell XPS M1530 | bboy | Prenosni računari | 2 | 16.6.2008 22:59 |