![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Poznati T-Mobile iz Nemačke predstavio je novi MDA Vario, Windows Mobile 5.0 Pocket PC Phone Edition, uređaj čije su funkcije i dizajn prema mojoj slobodnoj proceni, bazirane na i-mate-ovom K-Jam i QTEK 9100. Uređaj poseduje QWERTY tastaturu, 1.3 megapixelenu kameru, i 64k kolor displej sa 240x320 rezolucijom koja radi i u landscape modu kada je tastatura ili kamera u upotrebi...
Tu je i solidnih 128MB flash memorije i 64MB RAMa, kao i miniSD memory card slot. Dok MDA Vario ima donekle spori 200 Mhz (TI OMAP) procesor, podržava sve 4 GSM mreže. Povrh svega ima i WiFi i Bluetooth podršku za podatke iznad gprs konekcije. Hmmm... Ne podržava EDGE. http://img452.imageshack.us/img452/7...ontalgd6fw.jpg http://img452.imageshack.us/img452/7...linksgd4lb.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Telefon je opasan ali je i glomazan i ko zna kolika mu je cena verovatno veliiiiiiiika. Hehe. Ima li IRC?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Jeste da si podigao temu iz mrtvih, al' ajde. Čim je podržan win mobile '05 to automatski znači mnoštvo raznih programa, pa i takvih mesendžera i net klienata kao što je IRC chat klient.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
Član od: 2.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imao sam u rukama ovo cudo od telefona sa oznakom QTEK 9100. Ima li neko poima gde moze da se kupi i po kojoj ceni. Moj drug ga je kupio od nekog tipa koji je dosao iz Francuske za 300 eura ( nov ).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
Član od: 2.7.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ja imam MDA Vario, iz Italije otkljucan na sve mreze. U ekstra stanju, nema ogrebotina a baterija mu drzi 4 dana. Imam kutiju uputstva, originalni CD, +programi, tri vrste punjaca, usb za povezivanje sa kompom, 2GB kartica...
Ako je neko zainteresovan pisite na bartwebmasterr@gmail.com pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|