![]() |
![]() |
|
Grafika Video karte i monitori |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 9.7.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Ljudi ocajan sam...Oborio sam racunaru sistem i podigli novi naisli na problem trebaju drajveri za grafu,ali mi smo negde stavili disk,,,celu kucu sam okrenuo ko u zemlju da je probao nmg da ga nadjem nema sanse...Skidao sam raznorazne drajvere poput 93.71 forceware koji nije za POD VOz,nista nevalja igre mi se koce (gta samp),,,,nfs carbon se pusti ali auta su normalne dimenzije i sve to ali su bela nemaju boje na njima,kursor u igri mi je kockas sve je nekako u kockicama nzn kako da objasnim ...,Pre sam nasao drajver koji je neki 80 i nesto nmg se setim tacnog naziva on mi je bio ok jer mi je dozvolio komandu da stavi graficku u mod koje igrice hocu da igram i nije mi se kocio samp nije mako,,,,,a sa 93.71 koci i secka low fps.......Zamolio bih vas jer sam izvrnuo gooogle naglavacke da pronadjem drajver ali nazaLOST grafa je stara pa nema toliko informacija o njoj a kamoli o drajverima,,,,Ako bi neko mozda imo disk od te geforce4 ako bi mogo da mi uploduje na neki sajt jer stw neznam sta da radim...
Puni naziv grafe mi je nvidia geforce mx 440 with ag8x (agp staro ko grcka) kao i sam racunar 512 rama 1.8ghz clock jezgra procesora (fabrika 1.66) AMD,hard maxtor 40 giga, Molim vas |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]()
Poslednji NFS koji je imao podršku za DX7 je Most Wanted tako da ono što vidiš u Carbonu je sasvim normalno. ForceWare 93.71 je poslednji drajver za nju. Ono što tebi vjerovatno predstavlja problem jeste RAM i povišeni detalji ili rezolucija u igrama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 9.7.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Tako me je isprovocirala da sam je istog trena skino sve sa maticne i oklop sa kucista sve sam poskidao,otisao u shop kupio novu plocu,procesor,novu memoriju ddr2 i novu graficku nzn ni ja 64 bita 1 gig,,,,pa mi je vise dojadila da me zeza neki tamo raspali MX koji je raspadnuta konzerva...Sve u svemu resio sam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.173
Zahvaljeno 5.001 puta na 2.914 poruka
|
![]()
DDR2 nije nova memorija već najmanje dve godine.
A i s tom 64-bitnom grafičkom si se baš usrećio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 4.11.2006.
Zahvalnice: 414
Zahvaljeno 566 puta na 231 poruka
|
![]()
Grafika je ok, i drajveri, samo problem je (bio) u tome sto ta grafika nema pixel shadere sto znaci da NFS Carbon ne moze da se igra s tom grafickom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa povezivanjem PC i TV | Valid | Grafika | 0 | 13.11.2011 11:04 |
nVidia GeForce 6200 - problem sa drajverima | Tijuana | Grafika | 4 | 9.4.2010 3:59 |
Problem sa zvukom - da li je do hardware-a ili nesto drugo? | FiresnakE | Kvarovi | 6 | 5.3.2010 12:08 |
Problem sa Asusom GeForce FX5700 v9570 | m4PoWeR | Grafika | 25 | 2.9.2009 9:01 |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |