![]() |
![]() |
|
Tableti i e-readeri Tablet računari i e-readeri |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 16.5.2010.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 12 puta na 12 poruka
|
![]()
Kupio sam ovaj tablet http://goclever.com/rs/rs/terra_90#specification zanima me moze li da se nakaci na njega modem preko usb-a? Iz ovih specifikacija sam skapirao da moze medjutim kad bocnem telenor modem nista se ne desava
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Član
Član od: 1.5.2012.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka
|
![]()
U specifikaciji piše
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Bio sam danas u mts,stavise modem i nista,onda rekose da najverovatnoje mora da se stavi kartica za mob u modem (nisam ni znao da se te kartice razlikuju) podemo parametre i neta ima,samo je problem sto je po racunici za 600 mb potrebno dati 1000 rsd sto je uzasno mnogo priznacete,a net mi treba jer je tablet kupljen da bi se koristio u nedodjiji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 1.5.2012.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 43 puta na 38 poruka
|
![]()
Jesi li ulazio u ova podešavanja kad si kačio modem. Ima tu opcija modem power, možda je modem, jednostavno, bio isključen.
![]() Takođe na Goclever sajtu postoji update softvera za taj tablet, možda ti to reši problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Iskreno ne secam se da li je bila opcija modem power,u ovim podesavanjima sam isao u imena pristupnih tacaka pa su se tu unosili parametri. Sto se modema tice bio sam i u vip i mts i telenor i svuda su mi rekli da modem ne moze da radi na androidu kao sto radi na windowsu tj da bi me kostalo ko Svetog Petra kajgana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Tablet sa jakom baterijom | .::SCIPO::. | ŠDK - Tableti i e-readeri | 0 | 28.10.2012 13:59 |
Graphic Tablet (digitizing tablet, graphics pad, drawing tablet) | Alx_WStrooleh | Foto i audio/video | 8 | 2.9.2010 23:22 |
Može li XP za ovaj asus? | ILEW | Prenosni računari | 4 | 11.10.2008 0:06 |
Ploca ne podrzava procesor??? | Mocko | Osnovne komponente | 8 | 21.11.2007 3:54 |