Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > O igrama uopšte
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.)

Tema zaključana

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 28.10.2006, 3:46   #1
Ocelot
Deo inventara foruma

Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 375
Zahvaljeno 993 puta na 535 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Ocelot Slanje poruke preko Skypea korisniku Ocelot
Exclamation Tehnički problemi

Pošto se sve češće javljaju teme u kojima se traži pomoć oko instalacije igara i patcheva, igranja preko neta i slično, ne bi bilo loše da postoji jedna ovakva tema koja će biti posvećena rešavanju tih problema. Možda i da bude sticky. Mislio sam da bude ovako nešto:

Naziv igre

Zatim, jednostavno opišete problem i načine na koje ste pokušali da rešite isti (ako ste pokušali) i eventualno konfiguraciju vašeg računara.

Ovako će biti mnogo lakše i brže svima da se snađu, umesto da prevrću po temama, a i moderatorima olakšati posao oko održavanja.

Na pitanja koja imaju bilo kakve veze sa piraterijom nećete dobiti odgovor.
Pročitajte pravilnik: http://www.sk.co.yu/forum/forumdisplay.php?f=49

Poslednja ispravka: Ocelot (28.10.2006 u 16:30)
Ocelot je offline  
Stara 28.10.2006, 16:21   #2
lijenština
Starosedelac

Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
Određen forumom Re: Tehnički problemi

U pravu si, ali mnogo ljudi postavlja pitanja u vezi piratskog softvera u stilu ne mogu da pokrenem igru nemam cd key, ne mogu da patch-ujem igru (zato što je pirat) i slično. A opisivanje postupaka pokretanja takvih igara koliko znam nije dozvoljeno na ovom forumu.
lijenština je offline  
Stara 28.10.2006, 16:31   #3
Ocelot
Deo inventara foruma

Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 375
Zahvaljeno 993 puta na 535 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku Ocelot Slanje poruke preko Skypea korisniku Ocelot

Evo, dodao sam napomenu, valjda će neko pročitati pe nego što postuje.
Ocelot je offline  
Stara 28.10.2006, 16:32   #4
Inuyasha
Starosedelac

Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 176
Zahvaljeno 211 puta na 114 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Inuyasha

Za takve koje nemogu da nadju crack ili cd key imam jedan odlican sajt...www.google.com i przi !!!
Inuyasha je offline  
Stara 28.10.2006, 17:59   #5
holodoc
Deo inventara foruma

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka

A evo i moderatora koji je obično tu da pokvari zabavu i da objasni zbog čega bi to bila loša ideja

Kao prvo, ovakav sistem bi stvorio jednu jako gadnu pojavu a to je prenatrpanost teme porukama pa bi posle stotinak poruka korisnici više bili za varijantu da otvore novu sličnu temu nego da pretraže postojeću. Šta mislite koliko sam puta do sada kao odgovor na opomenu da se ne otvaraju dodatne, identične teme, dobio odgovor da "korisniku ne pada napamet" da pretražuje desetak stranica sa odgovorima da bi pronašao odgovor na svoje pitanje, ako bi ga uopšte pronašao.

Druga stvar je ta da ako bi smo svaku temu vezanu isključivo za neku igru postavljali kao "sticky" ubrzo bi smo došli u situaciju da kompletne prve stranice u svim podforumima "Test play-a" sačinjavaju "bitne" teme što je složićete se skroz nepotrebno i nefunkcionalno

Treća stvar je da stvarno nemate razloga da brinete za to kako moderatorima da olakšate posao Jeste "Test play" ponekad ravan "Burly brawl-u" (ko je gledao Matrix shvatiće ) ali nije toliko strašno. Kada se pojavi neko ko bi da "odferšlosuje" svoju "legalnu" kopiju igre zahvaljujući dobroj volji ljudi sa ovoga foruma odmah dobije obrisanu temu + jednu malu, malu, malu packu. Kad naleti više ovakvih slučaja u toku dana, ili je dotični poprilično uporan, onda mu lepo pripretimo da ćemo da mu pošaljemo "pismo-bombu" na kućnu adresu ili eventulano ostavimo konjsku glavu u krevetu ako se još jednom pojavi sa sličnom namerom na forumu Ako se dotični odluči da se brani ćutanjem i ne pojavi se onda mi sasvim nasumično izaberemo korisnika i počnemo da se iživljavamo na njemu do besvesti Šta ćete i mod-ovi su ljudi

Šalu na stranu. Mislim da dosadašnji sistem funkcioniše dobro i da bi pomenuti predlozi stvorili probleme. Pošto ne vidim razlog da se u ovoj temi ostavi mesta za dalju diskusiju tema će biti zaključana. Za bilo kakvu dodatnu pomoć u vidu "dojave" da nešto nije okej u nekoj od tema ili da smo u "Test play-u" nešto prevideli naravno i dalje sam zahvalan.

holodoc je offline  
Tema zaključana

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
problemi sa GA-7VT600-L maticnom... vickovic zlatko Osnovne komponente 10 12.9.2006 22:47
xp - problemi Cika Crni Kvarovi 4 17.4.2006 20:45
Problemi sa NOD32 alien Operativni sistemi 2 13.4.2006 18:35
Nokia 6230 problemi oko instaliranja igara Spomenko Aparati i oprema 3 18.3.2006 22:31
Problemi u igrama-Radeon 9000 PRO Grond Grafika 7 29.1.2006 23:41

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 4:36.