![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pošto se sve češće javljaju teme u kojima se traži pomoć oko instalacije igara i patcheva, igranja preko neta i slično, ne bi bilo loše da postoji jedna ovakva tema koja će biti posvećena rešavanju tih problema. Možda i da bude sticky. Mislio sam da bude ovako nešto:
Naziv igre Zatim, jednostavno opišete problem i načine na koje ste pokušali da rešite isti (ako ste pokušali) i eventualno konfiguraciju vašeg računara. Ovako će biti mnogo lakše i brže svima da se snađu, umesto da prevrću po temama, a i moderatorima olakšati posao oko održavanja. Na pitanja koja imaju bilo kakve veze sa piraterijom nećete dobiti odgovor. Pročitajte pravilnik: http://www.sk.co.yu/forum/forumdisplay.php?f=49 Poslednja ispravka: Ocelot (28.10.2006 u 16:30) |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
|
![]()
U pravu si, ali mnogo ljudi postavlja pitanja u vezi piratskog softvera u stilu ne mogu da pokrenem igru nemam cd key, ne mogu da patch-ujem igru (zato što je pirat) i slično. A opisivanje postupaka pokretanja takvih igara koliko znam nije dozvoljeno na ovom forumu.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo, dodao sam napomenu, valjda će neko pročitati pe nego što postuje.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Za takve koje nemogu da nadju crack ili cd key imam jedan odlican sajt...www.google.com i przi !!!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
A evo i moderatora koji je obično tu da pokvari zabavu
![]() ![]() Kao prvo, ovakav sistem bi stvorio jednu jako gadnu pojavu a to je prenatrpanost teme porukama pa bi posle stotinak poruka korisnici više bili za varijantu da otvore novu sličnu temu nego da pretraže postojeću. Šta mislite koliko sam puta do sada kao odgovor na opomenu da se ne otvaraju dodatne, identične teme, dobio odgovor da "korisniku ne pada napamet" da pretražuje desetak stranica sa odgovorima da bi pronašao odgovor na svoje pitanje, ako bi ga uopšte pronašao. Druga stvar je ta da ako bi smo svaku temu vezanu isključivo za neku igru postavljali kao "sticky" ubrzo bi smo došli u situaciju da kompletne prve stranice u svim podforumima "Test play-a" sačinjavaju "bitne" teme što je složićete se skroz nepotrebno i nefunkcionalno ![]() Treća stvar je da stvarno nemate razloga da brinete za to kako moderatorima da olakšate posao ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Šalu na stranu. Mislim da dosadašnji sistem funkcioniše dobro i da bi pomenuti predlozi stvorili probleme. Pošto ne vidim razlog da se u ovoj temi ostavi mesta za dalju diskusiju tema će biti zaključana. Za bilo kakvu dodatnu pomoć u vidu "dojave" da nešto nije okej u nekoj od tema ili da smo u "Test play-u" nešto prevideli naravno i dalje sam zahvalan. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
problemi sa GA-7VT600-L maticnom... | vickovic zlatko | Osnovne komponente | 10 | 12.9.2006 22:47 |
xp - problemi | Cika Crni | Kvarovi | 4 | 17.4.2006 20:45 |
Problemi sa NOD32 | alien | Operativni sistemi | 2 | 13.4.2006 18:35 |
Nokia 6230 problemi oko instaliranja igara | Spomenko | Aparati i oprema | 3 | 18.3.2006 22:31 |
Problemi u igrama-Radeon 9000 PRO | Grond | Grafika | 7 | 29.1.2006 23:41 |