![]() |
![]() |
|
Web dizajn Saveti u vezi dizajna sajtova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 30.4.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav narode, imam jedan problem pa ako mozete da mi pomognete.
Planiram da pokrenem jedan web sajt, nasao sam jako lep dizajn ali je "flash". malo sam se raspitao i cuo da postoje problemi kada je sajt uradjen u flash, tipa da ih google ne prepoznaje, ne izbacuje il u pretragama, da su teski za uredjivanje i odrzavanje bla bla, uglavnom niko ziv mi ne preporucuje FLASH temu za sajt. sta vi mislite koja je najbolja opcija? u principu sajt je vrlo jednostavno zamisljen, opis delatnosti kojom se bavim, spisak usluga, kontakt...znaci jedna obicna web prezentacija i nista vise od toga. Sta da koristim a da bi izgledalo pristojno i profesionalno? hvala na odgovoru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.642
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]()
Tačno je to što su ti pričali za flash. Pođi od toga da bi želeo da neko pronađe tvoje usluge na Googleu i skontaćeš da flash i nije baš SEO-friendly. O dužem vremenu učitavanja stranica i podržanosti da ne govorim. Što se tiče toga šta koristiti umesto flasha, deluje mi kao da bi bila dovoljna kombinacija HTML + CSS, ukoliko nemaš nameru da omogućiš komentare na sajtu ili da redovno objavljuješ neke vesti. Razmisli i o WordPressu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 30.4.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hvala na odgovoru. To bi bio cist prezentacioni sajt, bez ikakvih posebnih funkcija tipa komentari ili neko redovno objavljivanje vesti/novosti, ali ponekad bih i objavio neku akciju u sklopu promocije usluga, a da stvar bude jos gora ne razumem se skoro uopste oko ovoga. Da li bi joomla mozda zadovoljila neke potrebe?
PRoucicu malo wordpress hvala na savetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.642
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]()
Joomla bi verovatno zadovoljila sve što ti treba, ali je WP ipak bolji CMS. Ovde imaš poređenje tri najpopularnija CMS-a, pa pogledaj. U principu ne možeš preterano da omašiš ni sa Joomla-om, ali verujem da možeš da dođeš u poziciju da bi prešao na WordPress, pa zašto da dupliraš posao.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
"Shockwave flash has crashed" | PS mode | Flash | 3 | 8.2.2013 20:00 |
Flash player | jonathan | Kvarovi | 17 | 27.5.2012 1:52 |
Web Dizajn literatura | M4k4 | Web razvoj | 2 | 23.6.2011 23:00 |
Flash player 10 problem | reds | Zaštita | 4 | 24.12.2008 16:26 |
Predlog za temu "Sta da kupim" | Insecticide | Forum o forumu | 3 | 10.11.2007 18:27 |