![]() |
![]() |
![]() |
#1 | ||||||
Deo inventara foruma
|
![]()
Malo sam tragao i nabasam na ovu igru, znam da je odlagana jedanput jos 2012-te .
Treba da izadje 27-mog novembra 2014 za Pc znaci sad maltene. A za konzole u januaru 2015 kolko sam video ako je ne odloze opet. Devsi su poljaci Reality Pump studio, a izdavac je TopWare. Short story ovo je igra koja bi trebalo da prikaze pravi autentican zivot Pirata i kako tvrde autori sto manje drzanja za ruku to bolje. Takodje kazu da ce biti moral sistema, i dosta odluka koje ce zapravo da uticu na dalji tok ali cilj koji ti je zacrtan se ne menja ma koji ti nacin izabrao da dodjes do njega. Imaces svoju posadu koja zavisno kako se ophodis prema njima ce da se ponasa prema tebi i td. Tvrde da ce i da se drzi cinjenica iz tog doba, i autenticnog oruzja. Puno obecanja al... Dal ce biti fail ko sto joj neki predvidjaju ili ce sve da iznenadi i zabavi nas videcemo. ![]() ![]() Licno imam osecaj neki da ce igra biti dobra ako ima bar malo sarma iz onih snimaka. Opis (duzi) Raven's Cry" is a third person RPG-adventure game that combines fast-paced swordplay, thrilling naval battles, and free ranging explorations through undocumented islands and historical towns. The fast paced combat system in Raven's Cry is based on the traditional art of fencing, combined with historical firearms, the always messy hook, and good old fashioned street fighting, allowing players to dispatch foes in a variety of grisly ways. Christopher’s hook acts as both a symbol of his childhood tragedy and a brutal tool of his revenge, playing a crucial role in "Raven's Cry". Upgrade your abilities and learn new skills and attacks that will make your enemies literally tremble in fear. How you kill is up to you, and as long as Christopher is the last man standing, no trick is too dirty, and no attack is off limits. The more violent and depraved your actions become the more you will influence your surroundings, as both foes and citizens alike will learn to fear you, sometimes with unexpected consequences. Regardless of whether you play as a badass or just a plain bad guy, "Raven's Cry" offers multiple ways to gain victory; it’s up to you to decide if Christopher reaches his goal with his soul intact. Christopher’s raven has been with him since the day his family was killed, always reminding him of how much he has lost. Much like his fearsome hook, the raven has become a tool of Christopher’s revenge, strangely seeming to be linked to Christopher, almost as if it understands his wishes…and desires revenge as well. Spoiler za Drugi deo opisa:
Zahtevi ne znam neki sajtovi imaju dosta nize predvidjene zahteve, al ako je verovati steam-u. Windows Vista / 7 / 8 / 8.1 Intel / AMD Quad Core CPU with 2.0 GHz
Snimak koji mi je privukao paznju. ![]() Ultra je sirova znaci ono bezobrazna do bola. ![]()
I oficialni
Poslednja ispravka: sale94 (25.11.2014 u 23:48) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igra je opet odlozena za 16 decembar cudne stvari se desavaju.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
New Release Date for Raven’s Cry (Sorry, but once again)
Odlozena po treci put sada se ocekuje da izadje zajedno sa konzolnim verzijama. ![]() The release date for Raven’s Cry is being postponed until January 26, 2015. We had hoped our dark pirate epic would be ready in time for the Holidays, so those of you who buy it could put it under the Christmas tree. But we’re not willing to rush things make any compromises with this project, so we decided to give this complex RPG adventure a little bit more time to make sure all the blades are nice and sharp, so to speak. After all, we owe it to our fans, who have been waiting a long time for a such an exciting pirate experience. In addition, we’re going to be releasing some gameplay material from our dark pirate adventure very soon, and even all the landlubbers will see that Christopher Raven will soon be launching his quest for revenge on their hard drives. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E hebiga, bas pred gta V
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 14.1.2014.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 22 puta na 15 poruka
|
![]()
Videćemo šta će biti,sve u svemu igra ima težak zadatak.Da se bar izjednači ili čak nadmaši Assassins Creed IV-Black Flag i Sid Meier Pirates.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Deo inventara foruma
|
![]()
Kao da je malo i sudbina pogledala ove nesrecnike, s obzirom da je gta v odlozen i sve to da se ne clashuju jer zna se ko bi tu izgubio.
![]() I evo prvih pravih demonstracija o nekim stvarima u igri. Svidja mi se licno ono sto vidim osim animacija maca, sto je vitlao lik koja izgleda mega choppy . Sa druge strane mesto samo od prvog minuta mi izgleda da su pogodili pirate vibe da ga ne ureknem samo da ima sta da se radi od opcionog. Kad su rekli Open world imao sam nesto drugo u glavi, ovo mi vise lici na Witcher 2 koridor open world iscepkan na delove i oblasti po actovima.
I malo o borbama brodova.
Poslednja ispravka: sale94 (19.1.2015 u 20:06) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 30.6.2012.
Zahvalnice: 327
Zahvaljeno 199 puta na 158 poruka
|
![]()
Ovo po meni uopste ne izgleda lose, mada videcemo jedino sta mi je zapalo za oko to je ova kamera iz treceg lica koja je malo pomerena u desnu stranu nije direktno centriran lik vec malo udesno ali nema veze..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Heh odlozili ga opet ali samo na 4 dana. This time really only 4 days
![]() http://steamcommunity.com/games/2811...18333202383568 |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sakiboj na korisnoj poruci: | ||
sale94 (26.1.2015) |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Neverovatno al bolje i to nego 1 mesec da bude broken i 8 patcheva.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Po steamu izgleda da je izasla igra. Sad cekamo da bude dostpuna za nas ostale
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
|
![]()
i već ima 100% negativnih
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.160 puta na 1.330 poruka
|
![]()
Sto je nekako normalno za polu proizvod...sto je opet sasvim ocekivano kad igru rade ovakvi amateri.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
To je zato sto ovima koji su kupili deluxe verziju, steam skinuo samo 2 nesto gb umesto celu igru od 12.9 gb. Gledam gejmplej na yt, nekako fajt traljavo odradjen, kao risen 3 mada od njega ako bude gore onda svaka im cast
![]() Po ovim sto pisu ljudi o igri, igra je djubre nevidjeno. Poslednja ispravka: Sakiboj (31.1.2015 u 3:00) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]()
Ostade Sea Dogs najbolja pirate igra ikada...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Razumeo bih da nisu imali vremena al imali su i previse vremena.
Jeste da je prolazila kroz ruke 2 tima i to sve ali je smena dosla odavno ne u pola progresa. Mada ovi tehnicki problemi i gluposti poput german only uzrokuju rage najvise kolko sam citao. Ne verujem da je vise broken od Lords of The Fallen i ACU i one Nesrece od Dead Rising 3 na izlasku. Poslednja ispravka: sale94 (31.1.2015 u 10:09) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Veteran
Član od: 31.3.2011.
Zahvalnice: 169
Zahvaljeno 488 puta na 217 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku mesomebody na korisnoj poruci: | ||
sale94 (1.2.2015) |
![]() |
#19 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Videcemo jos kad se sve slegne od problema i pocetnog rage , imali sta vredno ispod bar.
Ne sluti na dobro. Poslednja ispravka: sale94 (31.1.2015 u 14:36) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Član
Član od: 30.1.2007.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 33 puta na 24 poruka
|
![]()
Sad malo testirao... za pocetak optimizacija za PC ako se tako moze zvati NE POSTOJI!
haswell + 2x 290 + 16GB Brod kabina - ~70fps CF - ~125fps Prva luka na obali kad gledas ka svom brodu ~ 24fps CF - 24fps (GPU usage 10-30%, CPU usage 55%) Ovde NESTO debelo nevalja, meni nije jasno kako neko moze da izbaci ovakvo djubre za PC Sto se same igre tice odma bljak kontrola lika kao u assasin creed-u, borba klik fest budalastina, strasno, dalje nisam igrao |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |