![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 1.10.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Dakle, imam ASUS laptop sa kamerom. Kamera snima, ali tako sto je zarotirana za 180 stepeni.Dakle, glava dole, noge gore. Jel zna neko kako to da ispravim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Pa, dok se ne pojavi neko sa istim laptopom, mogu jedino da ti preporučim da potražiš kameru u Control Panelu ili Device Manageru pa da potražiš šta ima od opcija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Inace, laptop je ASUS x59SL-AP194. I reinstalirao sam drajvere i cackao opcije, ali jednostavno ne mogu da provalim u cemu je problem. Camera je valjda Syuntekova, nesto USB 2.0 UWC. Jel postoji neki program koji bi to resio?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 27.8.2008.
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Zar nisi dobio neki softver za kameru? Ako nema na CD-u potrazi na sajtu. Treba da imas nekoliko opcija za podesavanje, a jedna od njih je i za rotaciju slike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
Dobio sam CD i instalirao drivere i ima opcija za rotaciju, ali je zatamnjena, ne moze da se otkaci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 24.10.2008.
|
![]()
Prvo pozdrav svim clanovima posto sam novi ovde. Da ne bi otvarao novu temu da se nadovezem imam model ASUS F5SL-AP196 i ne mogu ni da instaliram kameru tj. racunar je ne prepoznaje. Na instalacionom disku imam neke drajvere ali dobijem isto kao i kolega KECA naopako ali samo kad je disk unutra. Svaka pomoc dobrodosla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starośeđelac
|
![]()
Probaj da instaliraš drajvere sa linka koji je Keca dao, a ne te sa diska koji si dobio uz laptop.
Ja imam Asus F5V, ali koristim Windows XP i drajveri za kameru su mi oni koje sam dobio na CD-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 28.4.2007.
Zahvalnice: 89
Zahvaljeno 112 puta na 81 poruka
|
![]()
Ima li ikonica pored sata? Ako ima, dvoklik, pa nađi "invert" ili "mirror" i isljuči.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
|
![]()
Na sajtu koji je Keca dao ima 11 drajvera neznam koji da usnimim. Nemam ikonicu pored sata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 28.4.2007.
Zahvalnice: 89
Zahvaljeno 112 puta na 81 poruka
|
![]()
Imaš li išta u Control Panel > Scanners and Cameras?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Novi član
|
![]()
Koji operativni sistem imas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Novi član
|
![]()
OS je WINDOWS VISTA, a u Control Panelu mi samo prijavljuje scanner a scanner nemam???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Novi član
|
![]()
Vista x32 ili x64?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Novi član
|
![]()
VISTA x32
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Novi član
|
![]()
E ovako, nisam uspeo nista da uradim pa sam odneo laptop u ovlasceni servis posto je jos u garanciji i kako su mi rekli tamo posto su se mucili jedno 1-2 sata da postoji mogucnost da je kamera fizicki naopako postavljena u postupku proizvodnje u sta me nisu bas uverili ali sam je ostavio da malo bolje pogledaju pa javljam sta sam uradio. Pozdrav i hvala svima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Novi član
Član od: 13.11.2008.
|
![]()
Javljam se jer i ja imam pomenuti problem,naime drajveri za laptop koji sam pazario kompatibilni su za vistu, a obzirom da se na njihovom sajtu ne nalaze isti za model x59sr skidao sam za x59sl jer su kompatibilni za xp32.Medjutim kamera je zarotirana a nikakav softver se ne dobija sto je bzvz bas.Problem nisam resio, jedino u sta sam siguran je da je nemoguce da se "kamera u toku proizvodnje greskom postavila naopako",cista nebuloza. Na asusovom sajtu postoje objasnjenja za softwer koji je funkcionalan i extra ali ne postoji download za njega http://www.asus.com/products.aspx?l1...e=icon/utility
ako neko zna bilo bi dobro da posalje link do drajvera i bilo kakvog sowtvera za kameru koju smo pazarili a beskorisne su |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Novi član
|
![]()
Negde na cd-u mora biti program Life Frame.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Core 2 OC | Dusan_BG | Overklok | 3329 | 24.10.2017 11:44 |
Zvucnici na laptopu | noskich | Prenosni računari | 18 | 28.5.2010 21:06 |
Ne prikazuje se podizanje sistema na monitoru | deus[awesome] | Kvarovi | 2 | 15.1.2007 1:28 |
Povezati lap top da prikazuje sliku na TV-u | DJ_MY_SOUL | Video/TV softver | 3 | 4.9.2006 21:25 |