![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 12.7.2007.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Kod mog prijatelja radio je Firefox ali šta god da se otvori, Avast bi prijavio neki virus Url mal tako nešto i nije bilo moguće otvoriti željeni sajt.Otkucaš GOOGLE, a pojavi se nešto sasvim drugo.
Pokrenuo sam skeniranje sa Adwcleaner-om i rešio je problem kod Hroma i Explorera.Više Avast nije prijavljivao nikakve viruse,šta naumiš da otvoriš,to ti se i pojavi. Kada pokrenem Mozilu Firefox,pojavi se prozorčić u kome piše:Greška pri učitavanju,obratite se administratoru. Deinstaliram Mozilu,pokrenem CCleaner,restartujem računar i skinem najnoviju verziju Mozile i pri instalaciji mi se pojavi isti prozor sa istim tekstom:Greška pri učitavanju,obratite se administratoru. Koje rešenje mi predlažete?Imao sam skoro problem sa Youtubom,koji Mozila nije mogla nikako pokrenuti i kda sam reinstalirao Windows7,sve je posle bilo normalno. Igor |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 106 puta na 92 poruka
|
![]()
Je l sveze instaliran WIndows ili je od pre?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Firefox OS | Dekip | Programi za mobilne telefone | 31 | 15.8.2013 13:03 |
Povremena nemogućnost pristupa netu nakon instalacije SP3 | Partybreaker | Kvarovi | 4 | 26.2.2011 19:46 |
Firefox problem | urbanalegenda | Aplikativni softver | 15 | 17.10.2010 14:48 |
Microsoft sabotira Firefox kompromitujućim ekstenzijama | voodoo_ | Internet tehnologije | 18 | 16.6.2009 23:45 |
Nemogućnost instalacije HP C3180 | zukov | Ostale komponente | 9 | 19.8.2008 10:46 |