![]() |
![]() |
|
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 8.5.2008.
Zahvalnice: 86
Zahvaljeno 96 puta na 61 poruka
|
![]()
Cilj mi je da kada pustim nesto preko TV-a i kada ukljucim kucni bioskop (opija aux) da ide zvuk preko 5.1 sistema.
Ono sto mene zeza jesu kablovi. Pre sam to mogao na starom tv-u ali na ovom novom nikako da spojim. Radi se o modelu LG 43uf640v A sklika zadnjeg panela https://www.google.rs/search?q=43uf6...QF0puSG5opM%3A . Sad kad bi mi neko mogao reci gde da ubodem cinceve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Ni jedan od ovih, nego ako ima izlaz za slušalice, tamo jedan kraj, a drugi u zvučnike na aux.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 8.5.2008.
Zahvalnice: 86
Zahvaljeno 96 puta na 61 poruka
|
![]()
To je i meni palo na pamet ali mora da ima fazon cinc na cinc. Kod starog sam iste preko cinceva resavao, nije bio taj jedan za sluske ...
![]() Ako jos neko ima neki predlog neka javne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.068 puta na 2.438 poruka
|
![]()
Većina novijih TV-a prosto nema nikakve analogne audio izlaze ili ima upravo taj 3.5 mm za slušalice. Tako da ako imaš taj izlaz za slušalice, prosto kupi kabal 3.5mm na 2 činča koji ima na svakom ćošku.
EDIT: Mada evo sada gledam na LG sajtu i izgleda da nema nikakvog analognog izlaza za zvuk, ni činčevi, ni slušalice, samo Digitalni Audio Izlaz (Optički). Pa ako ti risiver kućnog bioskopa ima Optical Audio In eto rešenja, mada je kabal malo sluplji ali je i zvuk kvalitetniji. Ako nemaš optički ulaz na kućnom bioskopu onda je jedino moguće rešenje da nabaviš neki jeftin DAC koji ima optički ulaz i dva činč izlaza, ima ih jeftinijih ~1300 din na KP. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Aibo na korisnoj poruci: | ||
Starface (30.12.2016) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa zvukom. | radulence84 | Kvarovi | 0 | 5.10.2011 10:36 |
Pomozite - M Audio Audiophile 2496 i mikrofon Shure c606 - nemam zvuk sa mikrofona | Monsi | Audio softver | 0 | 7.12.2009 0:19 |
Kako spasti podatke sa notebooka | ecanikajo | Operativni sistemi | 7 | 7.10.2009 18:08 |
Kako da spasem podatke sa NTFS particije C umirućeg harda? | Salito | Kvarovi | 6 | 13.7.2009 9:02 |
Kako povezati racunar sa TV-om (za početnike) | PeTkO | Video/TV softver | 7 | 24.6.2008 12:26 |