![]() |
![]() |
|
Šta da kupim? Saveti oko kupovine novog ili nadogradnje starog računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 11.12.2006.
Zahvalnice: 78
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
![]()
LJudi, kupujem divx player. Namjerio sam se na Skyvision, je li on najbolji? Samo da cita sve diskove, i kopije i originale i da ima podrsku sa titlove. Super je sto ima i FM.
Je li Skyvision najbolji izbor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.161
Zahvaljeno 4.228 puta na 1.270 poruka
|
![]()
Koliko para bi ulozio? Pitas za odnos cena-preformanse ili te zanima bas Skyvision?
Budite precizniji kad postavljate pitanja. BTW. tema premestena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 11.12.2006.
Zahvalnice: 78
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
![]()
Da, pitam bas za skyvision. Znam kolika mu je cijena, i odgovara mi veoma sto ima FM radio. Samo me interesuje je li cita sve i da li je jedan od najboljih?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 19.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Ako bi ga kupio zbog FMa, slobodno zaobijdi - prijem je ocajan.
Pros: Da cita dosta formata - cita; Ume dobro da se snadje sa ostecenim indexom; Ucitava dosta formata titlova. Cons: Velika je mogucnost da moras da ga odneses u servis jer ima neki ***** sa laserom ili nesto slicno; Ume da randomly preskoci par sekundi u video materijalu sa velikim bitrateom; Ne cita ili vrlo retko procita WM formate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
V.I.P.
Član od: 25.9.2006.
Zahvalnice: 1.187
Zahvaljeno 1.475 puta na 940 poruka
|
![]() Citat:
Umesto toga sam kupio TrioTec DXM-1000, koji čita sve živo sem QPela koji ćeš teško naći ovde. Čita savršeno i Xvid zapis, dok za SkyVision niko nije znao da mi kaže da li može. Na kraju sam zaključio da ne može (nije navedno ni u specifikacijama na njihovom sajtu). A Xvid je u našim krajevima vrlo čest. Plus je što TrioTec ima odlične titlove i podržava sve formate na koje sam ja naišao. A i jeftiniji je (60 prema 75-80eura). Ovo sve, naravno, na osnovu mog iskustva. Neki ljudi koje znam su imali pozitivne utiske i o izvesnim XORO plejerima (zaboravio sam tačne oznake), slične cene i mogućnosti, pa uzmi i XORO u obzir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 21.1.2006.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 49 puta na 45 poruka
|
![]()
Pa u SK uvek nahvale XORO cini mi se da su Digitalu nahvalili najnovi XORO.
Meni deluju mnogo ozbiljno ti plejeri pa bih preporucio. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji (multimedijski) player koristite? | Deusdies | Audio softver | 164 | 20.2.2012 19:23 |
Road Rush kodovi? | Darth Ivan | Stare igre | 5 | 1.11.2006 22:41 |
Dvd/Divx player koji je njajbolji? | Moca | ŠDK - Foto i audio/video | 4 | 28.9.2006 0:20 |
da li postoji neki DVD player koji radi u win98 | jagodanbg | Video/TV softver | 3 | 16.5.2006 4:32 |
DVD player koji menja (velicinu) font | alien | Aplikativni softver | 2 | 24.2.2006 12:31 |