![]() |
![]() |
|
Zaštita Virusi, anti-virus programi, firewall... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 31.12.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Koji je firewall kompatibilan sa Kaspersky Anti - Virus 7?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]()
Verovatno svaki. Meni je radio sa Zone Alarm-om bez problema
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 24.1.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 7 puta na 3 poruka
|
![]()
Ja koristim uz KAV 7 Sygate-ov firewall i radi odlicno mada sam primetio da je KAV 7 stavio neki njegov drajver na konekciju tako da mi sav protok ide preko Kaspersky Lab Intermediate Network Driver-a.
Da li smem da iskljucim taj drajver, tj. da li ce iskljucenje smetati real time zastiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
A zasta sluzi firewall za viruse ili sta? Ja ne koristim ni jedan jesam li u opasnosti?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 11.7.2006.
Zahvalnice: 163
Zahvaljeno 182 puta na 147 poruka
|
![]()
Svaki. Ako se neki firewall ne slaže sa bilo kojim antivirusom onda ne zaslužuje da bude instaliran.
Zavisi koji browser koristiš. Ako koristiš IE onda ti treba antispyware, antivirus i firewall, a ukoliko koristiš Operu onda ti ne treba ništa od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]()
A sta je sa korisnicima firefox-a?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]() Citat:
![]() @Kidis Šta će ti te "reputacije" ispod imena? Ako misliš da lepo izgleda, da te demantujem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Veteran
Član od: 16.12.2006.
Zahvalnice: 625
Zahvaljeno 459 puta na 219 poruka
|
![]() Citat:
Oni bi trebalo da pređu na operu ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku AkulM na korisnoj poruci: | ||
Orvel (28.1.2008) |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Član
Član od: 15.6.2006.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 24 puta na 21 poruka
|
![]() Citat:
E sad, najbolji antivirus je opreznost, u smisli izbegavanja xxx i warez sajtova, brisanje sumnjivih emailova i ne otvaranje linkova u sumnjivim emailovima iz čiste radoznalosti. Što se tiče teme, postoji lista nekompatibilnih aplikacija na sledećoj stanici: http://support.kaspersky.com/kis7/install?qid=208279367 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
Član od: 15.10.2006.
Zahvalnice: 125
Zahvaljeno 77 puta na 69 poruka
|
![]()
Ja evo sad instalirah KAV 7.0, i ono sto mi je bilo cudno je da je Kaspersky Anti-hacker prepoznao kao program koji mu smeta i morao sam da ga deinstaliram
![]() A ono sto sam htio da pitam je da li pored KAV-a 7.0 treba firewall uopste, posto vidim da on ima Mail Anti-virus i Web Anti-virus?? Mozda sve na max i ne treba firewall nista a? P.S Koristio sam KAV ranije a zadnjih godinu i po sam na NOD-u, and it's good to be back ![]() Bas je dobar osjecaj, nije ni NOD los ali nekako ne uliva povjerenje kao KAV ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
|
![]() Antivirus sluzi kao i sto mu ime kaze da hvata viruse, a firewall sluzi za filtriranje saobracaja. Ako bi se ja sada povezao na tvoj komp i malo ti izmenio boot.ini fajl antivirus to ne bi primetio (ja ti ne saljem viruse, samo malo ceprkam po kompu), ali ti vise ne bi mogao da podignes windows. E sad, neki antivirusni programi prate stanje sistemskih fajlova, i u stanju su da sprece neke maliciozne promene na njima, ali to nikako ne moze da zameni firewall. Znaci FW je obavezan, pa makar i onaj windowsov! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne bih da otvaram svadju u temi,samo da vam kazem iz licnog iskustva da batalite Kaspersky jer mi je usporio masinu dok je bio instaliran,i to Kaspersky Internet Security u svom "fensi shmensi" izdanju.
Kad sam ga deinstalirao nabacio sam Eset Smart Security Business koji ima antivirus,antispam,firewall,ukratko - ima sve sto je potrebno za zastitu racunara online i offline.A racunar mi se vratio u nekadasnju top formu. Toliko od mene,hvala ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoneWolf na korisnoj poruci: | ||
stesha (16.2.2008) |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]()
Evo odlucih se za Comodo Firewall, vidim da ga mnogi hvale da je dobar, jednostavan i da ne zauzima mnogo resursa pa sto ces vise
![]() Da li je njega neko probao sa KAV-om 7.0, da li je kompatibilan?? Vidim da ima neko Malware skeniranje pa ne znam da ne pocne da se kolje sa KAV-om ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
Član od: 31.1.2007.
Zahvalnice: 438
Zahvaljeno 587 puta na 232 poruka
|
![]()
Ja koristim Kaspersky Interent Security v7.0. On sadrzi:
1)web anti-virus 2)mail anti-virus 3)file anti-virus 4)firewall 5)parental protection 6)anti-spam Redovan update i nema zime. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
|
![]()
I evo, toliko je trajao COMODO na mom kompjuteru
![]() Nevjerovatno je dosadan, to nije firewall bre on za svaki pokrenuti proces/program pita i trazi odobrenje ![]() Nisam izdrzao vise od par sati sa njim i mozda isprobam KIS sada, cini mi se da je to dobro resenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
To za Comodo traje samo u pocetku
![]() Uostalom imas u opcijama lepo stvaku security alert pa mozes da je stavis na minimum i onda te nece pitati ama bas nista i koristice default setovanja O well.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Novi član
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
Ja koristim KAV 7 i Comodo vec dugo i nemam nikakvih problema. Btw. to sto tebi smeta je verovatno Defense+ koji sam ja skroz iskljucio, posto stvarno ume da smara - uostalom, od CFP-a trazim da mi bude firewall, ne mallware hunter. Znaci, pokusaj ponovo i ovaj put nemoj da instaliras nista osim samog firewalla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
virus koji brise sve po redu | 3*.v1ru5 | Kvarovi | 2 | 4.1.2007 14:44 |
leadtek Winfast 2000 expert - nemogu da dobijem signal na s-video ulazu sa sat. risiv | ural | Foto i audio/video | 17 | 30.8.2006 1:36 |
Problem sa Norton Personal Firewall | Enter Sandman | Zaštita | 5 | 17.8.2006 22:44 |
Koji digitalac sa dobrim snimanjem videa? | Shadowfax | Foto i audio/video | 5 | 30.3.2006 13:59 |
Uzeo bih IrDA na USB2.0 - koji je najbolji ??? | Ilic Marko | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 23.2.2006 19:45 |