![]() |
![]() |
|
Šta da kupim? Saveti oko kupovine novog ili nadogradnje starog računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 29 puta na 3 poruka
|
![]()
Na koje osobine tv kartica treba paziti pri odabiru modela pri kupovini? Na osnovu raznih prikaza shvatio sam da to mogu biti:
- kvalitet snimka, - kvalitet prateceg softvera, - podrska od strane poznatijih programa za rad sa tv karticama, - podrska za digitalnu a ne samo analognu televiziju... Kako izvrsiti detaljnije poredjenje dve tv kartice po ovim kriterijumima i koji jos postoje? Ne bih voleo da kupim iz neznanja nesto sto nece imati neku funkcionalnost. Za sada razmisljajmo da pare nisu problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Meni je bitno da kartica moze da snima u svim kodecima koji su instalirani na sistem... (imam Leadtek 2000XP i ona to podrzava) sto je kartica skuplja verovatno je kvalitet slike bolji
Druga stavka je preteci softver... kakva mu je funkcionalnost sto je kod moje kartice isto na visokom nivou... nisam nasao ni jednu manu... tj nisam video tv karticu sa boljim opcijama ili sa boljim softverom toliko od mene a o hdtv-u nemam pojma... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Grafičke kartice rangirane po performansama | Sasa | Grafika | 3 | 9.1.2008 20:22 |
World of Warcraft Pre Paid Kartice!!! | mare [bre] | Mrežne igre | 40 | 4.10.2007 21:37 |
mini SD kartice (sta uzeti)? | Sale2322 | Aparati i oprema | 5 | 8.1.2007 1:06 |
Kako povratiti video zapis sa kartice | srdjanstan | Nosači podataka | 7 | 1.6.2006 23:04 |
Nove 7800 kartice na pomolu | Garson | Overklok | 0 | 19.5.2006 2:44 |