![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]()
Ok, kupio sam opremu da sam dopunim kertridz i to sam i uradio.
Dakle, napunio sam ietridze sve kako valja, uradio sam i ono sa selotejpom i prelepljivanjem prvo levih pa desnih kontakata i sl... I nakon oba ubacivanja stampao je onaj testni list, medjutim kada sam hteo da odstampam sliku/dokument po svojoj volji - nista! Stampac nije reagovao. Inace radio se o HP 5150. Pa sta mi valja raditi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]()
Pa ako ti i dalje štampa samo test stranu dobro probaj da izabereš da si stavio nove kertridže kad ti izbaci dijalog za nove a ne stare.
Probaj i razne tipove štampe - best, high ili šta ti je već najbolji kvalitet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Član
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
Naime, ja sam imao dva prazna ketridza, koja sam izvadio i napunio. Kada sam ih stavio unutra, printer je automatski poceo da stampa test stranu, bez ikakvog pop-upa ili neceg slicnog Inace, nista nisam podesavao na softverskom polju, tako da... Takodje, probao sam sa raznim kvalitetima stampe, nista. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]()
Znam da ima dijalog zamene ketridža gde te pita da li ubacuješ nove ili stare kertridže a ti treba uvek da otkačiš da si ubacio nove.
A pogledaj konfiguracioni program štampača (softversko polje) jer je ono verovatno u pitanju pošto ti štampa test strane. Nemoguće da je do štampača (hardverski) jel štampa nešto. Da je do njega ne bi štampao ništa. A i drajvere reinstaliraj, nije na odmet. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ima li sanse naterati da ovaj stampac da stampa bolje | Spakiley | Ostale komponente | 2 | 5.1.2007 16:44 |