Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Ostale komponente
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 28.10.2024, 22:25   #1
Grond
Član

Član od: 23.1.2006.
Zahvalnice: 115
Zahvaljeno 95 puta na 46 poruka
Određen forumom Microsoft Wireless Keyboard 800 USB receiver replacement

Imam ovaj set, tastatura, mish i usb receiver. Laptop mi je apsurdnim slucajem pao na stranu i direktno na receiver i nalomio ga dobro, savijena je plocica unutra i klacka se u metalu sada. Ne radi, naravno. Kada sam krenuo da istrazujem, ispostavilo se da nema zamjene, svi su valjda sa unikatnom frekfrencijom da ne bi doslo do medjusobnog ometanja. Odnio sam u mobilni servis, lik je zalemio cip neki koji se navodno odvojio ali opet ne radi, izgleda da u samoj integralnoj plocici postoji vise slojeva pa su neki napukli.

Tastatura i mish su poklon i imam odredjeni sentiment, a smeta mi jako sto se to desilo tek na pocetku koristenja pomenutih, sve je novo. Inace pazim ali ovo je ispalo bas bezveze.

Postoji li neki nacin da se koristi neka zamjena ili da se nesto isprogramira da detektuje ovaj set? Poput onog Logitechovog usb dongle-a sa zvjezdicom. Dosta je rasiren ovaj set, trebalo bi da ima nekog resenja.
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	71KxsD0GUjL._AC_SL1500_.jpg
Viđeno:	109 puta
Veličina:	70,8 KB
ID:	58591  
Grond je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Microsoft wireless laser mouse 6000 v2.0 i problem sa baterijama Starke Ostale komponente 0 23.9.2009 20:35
Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 problem Anni Ostale komponente 2 10.2.2009 20:03
Microsoft Wireless Laser Mouse 6000/7000 PAIN Ostale komponente 2 6.2.2008 21:46
Microsoft pravi portabl konzolu... chris Konzole 4 13.5.2007 20:50
Service Pack 2 nedođija! holodoc Operativni sistemi 50 19.11.2006 17:14

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 14:06.