![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 5.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Sta vam je sve Marfi zakuvao u radu sa kompjuterom?
Evo vam jedan moj primer: Taman sam pogodio da prebacim 8 VHS kaseta na DVD diskove, kad mi je riknuo rezac. Psovao sam i svadbu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Kupio sam hard od 40Gb, na njemu napravio kolekciju filmova John Wayne-a (47 filma), kupio DVD-e da ih lepo narezem, upalio racunar, naletela struja,...
ostatak pretpostavite sami naravno da mi je sve ostalo citavo sem tog harda. Nosio ga kod svih servisera u Nisu sa ciljem da mi samo povade podatke, ali neuspesno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
evo jedan malpredjasnji - jos sam besan na to sto mi se desilo
![]() kucao sam u wordu u equation editoru neke formule za graficki za fax i otkucao celu stranu (a inace posao je vrlo zamoran) i jedan pogresan CTRL+V i sve otislo u k****! ![]() ![]() i nema CTRL+Z ![]() ![]() ![]() ![]() sad sam se iznervirao i batalio kucanje do 5-6, kad se malo ohladim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Hard disk, moj folder, e-jay pesme koje sam ja pravio i za koje svi kazu da su super + sve novije igre + svi noviji filmovi + super slike, walovi...crko hard...sta vise reci (ili pokazati) sem ovoga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Kad ih već pominjete red je i da ih predstavite drugima. Evo ko još uvek ne zna o čemu se radi neka pogleda, a ko zna neka se podseti
![]() http://galeb.etf.bg.ac.yu/~preki/zabava/marfi.html |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|