![]() |
![]() |
|
Osnovne komponente Procesori, ploče, memorije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Pozdrav,
imam frku with ADSL, Motherboard Name MSI K7N2 Delta-IL (MS-6729) (5 PCI, 1 AGP, 1 ACR, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) TO MI JE OZNAKA ploce Ne znam koji su LAN DRIVERI, LAN karta je integrisana, tako da IME PLOCE govori sve Mozeli ko LAN DRIVERE da mi pronadje, bash mi hitno treba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]()
Nvidia nforce2 drajveri.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Ma jesam, drivere skinuo sa net-a josh odavno, to jest mislim da ih nemam vise
![]() Ako mozete da mi nadjete drivere za LAN, da nadjem,downloadam mnoooogo bi mi znacilo ![]() THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
XXXtreme
|
![]()
Ako imash drajvere za plochu, tj. negde na rachunaru ili na cd-u uradish sledece:
Control Panel/System/Hardware/Device Manager/ i tu nadjesh LAN kartu koja nema instalirane drajvere. Desni klik pa update drivers i selektirash lokaciju na hardu ili na cd-u i updatujesh/instalirash i to je to. Nemash odvojene drajvere za LAN, oni ti idu uz one za plochu, tj. na njoj su. Ako kazesh da si ih skinuo onda ti nece biti problem da ih instalirash opet. Ako ih nemash, mozesh ih naci ovde: http://global.msi.com.tw/index.php?f...=1&prod_no=546 Trazish ih pod NVIDIA nForce2 System Drivers for MCP2 of SB, izaberesh operativni sistem dole i skinesh, uradish ono gore i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Realtek High Definition Audio Driver | mitrovskiigi | Osnovne komponente | 14 | 14.10.2008 10:23 |
driver for GeForce Go 7400 - pomoc.... | goran_machine | Grafika | 4 | 29.8.2007 14:39 |
Sabayon Linux: Wireless i DVD, CD Rom problemi | Aksic Srdjan | Slobodni softver | 76 | 6.6.2007 13:53 |
Display Driver problem | Jack In The Box | Kvarovi | 9 | 3.8.2006 11:30 |