![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 31.5.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Nabavih Logitechov optički miš (nije bežični) koji lepo i precizno radi osim što se ponekad desi da mi strelica nekontrolisano, brzo odleti nedge na sam rub monitora, tako da mi nestane iz vidokruga i moram da ga tražim gde se zagubio, što me poprilično iritira. Podloga po kojoj miško trči je gladak sto sivkaste boje sa minijaturnim kvadratićima malo tamnije nijanse a pri tom nije reflektujaća već fina mat podloga. To mi je prvi optički miško, godinama sam koristio kuglični i zato ne znam da li je ovo za reklamaciju ili je to možda uobičajena pojava kod optičkih mišonja. Znači to se dešava s vremena na vreme, ne stalno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
To hoce kod bash sttarih (i jeftinih) misheva. Probaj sa drugom podlogom, ako opet isto radi reklamacija. PS koji model je u pitanju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Citat:
Koliko si ga platio 7-8 evra ![]() Dakle to se i meni desava, takodje retko ali se desava. Dakle to nije normalna pojava miseva, ali jeftin laser cini cuda ![]() Kupi neki opticki zicni od 20 i kusur evra, i nema problema za tebe. Poslednja ispravka: Pjanovic (25.1.2008 u 21:37) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 31.5.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Model M-SBF90. Znači koliko para toliko muzike, mada moram reći da sam video i jeftinije. Hvala vam u svakom slučaju, bar znam na čemu sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 12.7.2007.
Zahvalnice: 314
Zahvaljeno 57 puta na 45 poruka
|
![]()
i meni se to dogadja sa ovim L sbf96 s vremena na vreme se istripuje i odleti u neki coshak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Interesantno, ja sam duugo koristio MS optical 400dpi
![]() Nikad mi nije preskochio, chak shta vishe, dok sam pikao CS samo sam sa njim igrao. Tako da ako hocesh jeftino resenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
I meni ovaj M-SBF96 ponekad leti po ekranu ali vrlo retko. Znaci uzimam novi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
skart roba (dodatak na "najveci prevaranti...") | Cvrcak | Šta da kupim? | 10 | 22.8.2007 18:50 |