![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
|
![]()
Da li bi neko mogao da mi kaze zasta sluzi ovaj proces.U task manager-u mi se pojavljuju 5 ovakvih procesa i svi zauzimaju razlicitu kolicinu memorije.Probao sam da ga disable-ujem ali mi komp odbrojava onih 60 sec do restarta.Ne smeta meni taj jedan ali ima ih 5 i nonstop neki od njih zauzima 20-30% CPU.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
The Svchost.exe file is located in the %SystemRoot%\System32 folder. At startup, Svchost.exe checks the services part of the registry to construct a list of services that it must load. Multiple instances of Svchost.exe can run at the same time. Each Svchost.exe session can contain a grouping of services. Therefore, separate services can run, depending on how and where Svchost.exe is started. This grouping of services permits better control and easier debugging.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Imas u SK u tekstu koji govori o servisima winXP-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Pogledaj upustva u najnovijem SK-u a ako baš nisi siguran šta radiš batali se ćorava posla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
On obavlja gomilu funkcija.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ne gomilu, nego većinu!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Vrlo važno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
prosto idi control panel administrativ tools i idi na service
tamo ti lepo pise koji je koji proces doji fajl pokrece i mozes ga iskljuciti ako ti ne treba svchost.exe koriste mnogi procesi ali samo sa drugacijim nastavcima mozes iskljuciti naprimer sve vezano za mrezu u koliko nisi u mrezen tu bi iskljucio 4 svchost-a a jedan ili dva iz task menagere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|