![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 6.10.2007.
Zahvalnice: 194
Zahvaljeno 14 puta na 11 poruka
|
![]()
Ekipa dugo sam koristio jedan telefon koji ima proširivu memoriju SD mini karticama uz koju sam dobio i adapter za card reader. I sad kada ubacim SD mini u Adapter i adapter ubacim u card reader ( Brother DCP 115 C u kojem je reader) i otvorim My Computer i kad kliknem na Memory I: on jednostavno zablokira sve dok ne izčupam karticu a ista situacija se dešava ako sam ušao u My Comp i onda ubacio karticu i kliknuo. Na kartici imam dosta važnih slika sa partija i rođendana tako da mi je veoma važno da otklonim problem u koliko je moguće. Inače kad od ortaka uzmem kartticu i preko istog adaptera je ubacim u štampač -> čitač sve je OK kao i sa drugim karticama.
![]() ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Probaj neki drugi card reader pa vidi da li ce se ponoviti ista situacija, takodje mozes i da taj tvoj card reader i karticu isprobas na drugom kompjuteru, ako je kod tebe neki problem sa drajverima ili sa windows-om
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Radi li taj kartica OK u telefonu. Dobro joj očisti pinove prije nego što je ubaciš u čitač.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 6.10.2007.
Zahvalnice: 194
Zahvaljeno 14 puta na 11 poruka
|
![]()
Rade druge kartice znaci do adaptera i readera nije pinovi su cisti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 155 puta na 64 poruka
|
![]()
A da nisi iz telefona stavio sifru na karticu? Meni se to jednom desilo- kad sam ubacio karticu poludeo komp, samo se pojavljivala i nestajala iz My computer-a. I onda se setio da skinem sifru.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vicevi | Oblivion | Cvet kompjutera | 5473 | 27.5.2022 5:52 |
Izračunajte broj svog mobilnog telefona! | A M G | Cvet kompjutera | 21 | 9.10.2008 12:55 |
Prikaz imena posiljaoca SMS-a na osnovnom displeju telefona | eforum | Programi za mobilne telefone | 3 | 21.1.2008 21:17 |
Grebovanje ikona iz .exe i .dll fajlova | Predrag Stankovic | Aplikativni softver | 5 | 2.4.2007 16:13 |
Iz jedne boje u drugu? | Isko | Aplikativni softver | 2 | 4.1.2007 17:39 |