![]() |
![]() |
|
Internet usluge Provajderi, načini povezivanja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 23.7.2008.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Nisam znao gde da postavim pitanje pa rekoh ajde ovde. Pitanje glasi: U poslednje vreme kad god zelim da skinem nesto sa Rapidshare kao free account uvek mi kaze "Your IP adress ... is alredy downloading file..." ali ja nemam nijedan aktivan prijem. Da li neko zna kako mogu to da prevazidjem? Uzgred imam Wireless Internet ma mozda ne moze zbog toga sto se mozda koristi jedna javna IP adresa u okviru ovog ISP, mada nisam siguran da je tako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
To je problem. Osim premium-a nema ti pomoci (mada je pitanje da li ce i premium pomoci). Zato sledeci put prebaci na dinamicku ip adresu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]()
I ja imam isti problem, bezicni net i deljena IP adresa. Dzaba mi sto je sada cekanje minut kada ne mogu da skinem ni jedan jedini fajl!
![]() Od ponedeljka uzimam premium 6 meseci, i bolece me za deljenu IP adresu... ![]() Whoouu, dzoni, sada videh tvoj post...zasto mislis da premium nece pomoci? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ako ste svi iza jedne izlazne adrese onda ce rapid da vidi da skidaju (lupam) 10-20 korisnika u isto vreme. A svi znamo da nema paralelnog skidanja kod njih. Ali opet sa druge strane ako imas premium i skidas sa adrese (opet loopam) 81.134.145.145 i svi ste iza jedne adrese onda kao da svi imate premium i onda je paralelan download dozvoljen. Ali cookies... moze se obrisati ali...
Ali da li je to moguce? Nesto sam i ja slicno razmisljao ali ne ide. Nisam ni sam siguran, kao sto napisah coveku malocas gore. Jedino da probas. Nego kako ti ide download sa netload-a i sl. servisa? Jel nema nekih ogranicenja? I koji paket koristis i kod kog provajdera? Ako nije tajna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Valjda su ljudi u Rapidu dovoljno svesni da mi "bezrepovci" moramo nekako da dolazimo do...legalne...muzike... ![]() Nisam probao Netload, sada nesto ceprkam neku muziku sa underground FTP-a. ![]() Provajder je Medianis, paket 512/512, sada sam zadovoljniji stabilnoscu veze, redje puca, ali ipak puca. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da, ali ste svi na istoj ip adresi. Ali nemate iste cookie... Ko ce ga znati.
Desi se i to meni da pukne ujutru oko 5. Dodje mi da ga... ![]() Ne znam. Imam i ja kod mog provajdere paket od 1mbit/s ali je ta javna ip adresa. Pa ne znam da li da uzimam. A sada imam 512/256. Ajde ako ti nije problem probaj da skines nesto sa netload-a i reci da li sve radi ok? Aj... Samo kreni download da vidis da li vuce i da li radi full brzinom. Bio bih ti zahvalan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Free Rapidshare nalog ne dozvoljava simultani download sa iste javne adrese. Zbog toga svako korišćenje javnih proksija, rutiranja jedne IP adrese na više korisnika i slične radnje ne prolaze kod Rapidshare-a.
Što se tiče Premium naloga on se ne oslanja na proveravanje IP adresa već na autorizovane sesije koje se dodeljuju pri svakom downloadu pri čemu se nedozvoljenim smatra višestruki paralelni download sa jednog istog naloga. Drugim rečima download sa jedne identične IP adrese u okviru Premium naloga je dozvoljen za proizvoljan broj ljudi pod uslovom da svaki download u jedinstvenom trenutku odgovara drugom Premium Rapidshare nalogu. Prednost u odnosu na ostale učesnike u mreži sa identičnom IP adresom možete da steknete korišćenjem US Downloader-a koji možete da podesite da vam automatski u određenim intervalima proverava dostupnost downloada tj. veće su vam šanse da skinete neku stvar sa neta ako imate program koji automatski proverava da li je moguće skidanje na recimo svakih 2 minuta. Ovaj program doduše se teško nalazi u funckionalnoj verziji ali pri kraju stranice koju sam dao među komentarima se nalazi link za download jedne koja radi: http://rapidshare.com/files/13366177..._30.07.08_.rar |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ok za rapid. Nego jesi li probao/ili mozda znas za netload ili megaupload?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E to mi je trebalo. Hvala mnogo.
Cek,cek jel ti imas tu "zajednicku" ip adresu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 306
Zahvaljeno 1.509 puta na 1.041 poruka
|
![]()
Ovaj USD je suvo zlato. holodoc you're da man!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
US Downloader je potpuno legalan softver koji ni na koji način ne koristi bilo kakve zabranjene tehnike ili hack-ove. Program jednostavno koristi specijalne algoritme za automatsko sukcesivno downloadovanje fajlova uz čekanje da istekne vreme potrebno za dobijanje linka kao i kod običnog dowbloada putem browserima. Drugim rečima program samo eliminiše potrebu da stalno ručno ubacujete linkove i čekate da potvrdite download. |
||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku holodoc na korisnoj poruci: | ||
1972 (13.10.2008) |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kad smo vec kod USD dodao bih samo i njegovog "konkurenta" CryptLoad. Takodje radi na isti princip kao i USD.
Mali off ali koristan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kad smo vec ovde, da ne otvaram novu temu. Imam jednu veliku dilemu. Posto moj provajder nudi za iste pare vecu brzinu ja sam razmisljam da uzmem istu. Ali ima jedan problem, ne razumem 100% sta oni ovde pricaju...
Citat:
![]() Poslednja ispravka: Iris (16.8.2008 u 11:38) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku holodoc na korisnoj poruci: | ||
dzonihsv (16.8.2008) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Free Download Manager za RapidShare... pitanje | wu-gambino | Internet tehnologije | 45 | 8.8.2009 19:42 |
Free Download Manager za RapidShare | insideman | Aplikativni softver | 50 | 4.8.2009 19:09 |
Rapidshare premium account | emailnikola | Web razvoj | 2 | 3.7.2008 21:40 |
Premium Rapidshare i free download manager? | zokocx | Aplikativni softver | 1 | 20.2.2008 1:00 |