![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 9.8.2007.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 75 puta na 66 poruka
|
![]()
Posedujem karticu Winfast TV2000 XP deluxe. Kartica ne radi, pri pokušajuda ubacim drajvere dobijam poruku:
Cannot find any video caupter device ff06107d&rev_1. Problemi su nastali posle korištenja DScalera, jer nisam bio zadovoljan slikom na orginalnom software-u. Kartica duže vremena nije bila u računaru, u međuvremenu Win reinstaliran i sad se javlja problem. Pitam za eeprom zbog slične teme. Međutim, link u temi vodi na stranu na engleskom, čije poznavanje mi i nije jača strana, te se vama obraćam. Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Zamena eeprom-a nije bas jednostavna.Link koji spomninjes je do foruma na kojoj mozes da vidis kako se flesuje eeprom kod tvoje tv karte.Na tom forumu moras biti registrovan da bi video poruke a ja nisam za to imao vremena.Nisam uspeo da nadjem odakle da skinem firmware za tu kartu.
mozes probati drajver na ovoj stranici http://members.driverguide.com/drive...riverid=881507 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Moja pretpostavka je da se radi o postupku sličnom flešovanju grafičke (što sam radio par puta). Grešim li? E sad, koji program, gde naći fleš...? Inače za tvoj driver traže kintu, a i probavao sam već zilion drivera, i svaki mi je prijavljivao da ne nalazi hardver za njega, tako da mislim da driver nije rešenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Nezna niko? Kanta za smeće?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Hvala, probaću pa javljam rezultate.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Zamena kulera na procesoru i čišćenje paste | zvucnjak | Osnovne komponente | 430 | 13.4.2024 23:21 |
Avioni | Dr Zoidberg | Brbljaonica | 3931 | 17.4.2022 21:11 |
Toshiba A210-1AO igračka iskustva i saveti | mimik | Prenosni računari | 31 | 25.11.2008 17:07 |
Računar sporo podiže WinXP | Chemist | Operativni sistemi | 43 | 6.5.2008 22:25 |