![]() |
![]() |
|
Tekstovi u SK u rubrikama Test Play, Net Play itd. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Basterd...
|
![]()
u par starijih tema sam primetio da ljudi prizeljkuju otvaranje jedne ovakve teme, gde ce moci otvoreno da pitaju autore recenzija igara u SK "zasto ovo %$#^, a ne ^%&#%", ali niko nikako da otvori temu... nisam primetio da autori nesto mnogo vise(
![]() ![]() ![]() tako da, pitajte, drugovi, i nadajte se odgovorima... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Ideja je dobra, ali koliko ja znam vecina autora SK-a ne postuje na forumu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Basterd...
|
![]()
pa, dobro, ko sto rekoh, mozemo da probamo...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]()
Nema teme zato što cela ova soba služi tome. I za svaku rubriku postoji istovetna soba. Znači, kada imate konkretno pitanje, napravite novu temu sa naslovom "Opis igre/programa/hardvera u broju XY/ZZZZ" i postavite pitanje koje vas zanima. Ukoliko autor posećuje forum, verujem da će vam odgovoriti, ako ne, možda će vam odgovoriti urednik te rubrike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ne možete da se setite imena igre? (C64, Amiga, DOS, Arcades...) | The Dark Gamer | Stare igre | 2239 | 18.8.2024 23:29 |
Smešni, interesantni video klipovi | bobi | Cvet kompjutera | 5309 | 29.6.2022 11:48 |
Astro Attack - Nova igra domacih autora | inspector | Male igre | 5 | 10.4.2008 22:59 |
filmska animacija domaćih autora | metatron | Kompjuteri i film | 9 | 4.7.2007 15:23 |
Kako da dodjem do autora tekstova(Test Run),B.B.? | aurora | Tekstovi u SK | 0 | 8.2.2006 23:52 |