![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 14.11.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
U My computer na laptopu mi se izgubio disk E koji je DVD/CD ROM. U Device Manager pored oznake za DVD/CD ROM stoji zuti znak uzvika a u Properties-u stoji ''Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing (code 39)'' Da li neko zna kako da resim ovaj problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Udjete na www.driverguide.com gdje se mozete besplatno registrovati.
Nakon registracije u polje za pretragu u odjelu CD-DVD devices pronadjite proizvodjaca vaseg uredjaja,skinite drajvere i instalirajte ih na vas laptop. Ili ako to ne zelite,"prekopajte" diskove koje ste dobili s laptopom,medju njima mora da bude i instalacioni CD za rezac,a ako ga nema postupite kako sam objasnio i sve ce se srediti. Dobrodosli na forum,srdacan pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 14.11.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hvala! Vraceno je sve na svoje mesto!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nema na cemu,bilo mi je drago
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Zvučnici i laptop | Fanthom | Zvuk na računaru | 7 | 19.11.2008 17:32 |
Laptop gubi konekciju s Wireless mrezom | Anebolos | Kvarovi | 0 | 27.9.2008 10:53 |
mini dv capturing na laptop koji nema firewire? | .com | Video/TV softver | 3 | 12.5.2008 16:05 |
hitno , novi laptop -system | Do@ OldSchool | ŠDK - Prenosni računari | 7 | 19.12.2007 14:11 |
Laptop - Ogroman problem | hocukuci | Operativni sistemi | 3 | 7.10.2007 0:41 |