![]() |
![]() |
|
Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pošto sam prvo pitanje postavio na sugestijama odlučio sam da ovde postavim temu.
Nagradni Kviz Na pitanje koje stoji u SK-u odgovaraju isključivo članovi foruma. Član može samo da jednom postuje odgovor u toku jednom mjeseca.Pošto kod nas nema novčanih nagrada molio bih članove kojima se svidi odgovor da dadnu zahvalnicu članu. 3 dana prije izlaska novog broja prestaje postavljanje odgovora i počinje glasanje. Glasanje je tako što ćemo napraviti glasanje sa imenima učesnika i vi će te dati glas sa imenom omiljenog komentara. Kada izađe novi broj Ja postavljam rezultate u post i kreće novi krug. Glasanje se briše. Valjda će uspjeti ovo Poslednja ispravka: Djordje Turjacanin (13.12.2008 u 23:18) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nagradno pitanje za 12/2008
Kakav softver i hardver treba da nabavi Deda Mraz da bi optimizovao proizvodnju i isporuku poklona? Odgovore možete slati do 22. 02. 2008. god. Glasanje počinje 22.02.2008. god. u 12:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Za hardver neki ekonomican kako bih rekao.Neki koji nije toliko skup,a da je extra,i da ne trosi mnogo energije.Za softver Dedice samo tako nastavi,ima nekoliko zackoljica,ali sve u svemu super je.
Eto vam moje misljenje za Deku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
![]()
Za brzu isporuku-Irvas 10.0 vezija, a za update dedice (pošto, jelte i dedica čovek kome s' vremena na vreme treba malo osveženja) koristiti Alkohol 120 promila
![]() Poslednja ispravka: crazy_LG (13.12.2008 u 22:31) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Za isporuku poklona treba koristiti najnoviji Gift teleporter(v 3.4),za izradu Gift Maker & Zipper (v1.4),dok izmedju praznika treba da vjezba u Microsoft Flying sleigh Simulator-u.
Sve to treba da cuva Kaspersky Anti-virus - North pole Edition. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 21.6.2006.
Zahvalnice: 629
Zahvaljeno 33 puta na 26 poruka
|
![]()
Recimo...
soft: North Vista sa Rudolf Pack 2.0, "Good boy, Bad boy" verzija 1.56 hard: Dual Sanke procesor, 2x1024 Irvasa, Hard Bag sa 1TMP (Tera [milijardu] mesta za poklone), NovaVidia 8600GT, za hladjenje ne mora da brine... EDIT - Izgubio sam zahvalnicu nakon sto sam editovao? ![]() Poslednja ispravka: Alek92 (14.12.2008 u 20:30) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Proc: SantaClausProcessor, 5-6 THz, Elf build v50
prikladno ledeno hladjenje, Napajanje: NineReindeers Enhanced Storage: 365 GgM (Googelmesta) SackDisc Kuciste: PowerSled Ultima Ja mislim da je to neki minimum za Crysis ![]() Poslednja ispravka: Miki-Car (13.12.2008 u 23:57) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma kakav krajsis, to je minimum za GTA 4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]()
Windows Santa Close!
sa SP56,da mu ne izadje poruka Dont Send kad izbacuje poklone ![]() A sto se tice hardvera ![]() c64 (deda moze da cini cuda) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Deda Mraz od hardvera treba da ima fiskalnu kasu i printer da bi adekvatno oporezovao sve nase najmladje pogodjen ekonomskom krizom i ispostavio im racun s potpisom,pecatom i odobrenjem nadleznog ministarstva finansija,a od softvera ce mu trebati menadzerska simulacija elfova (vilenjaka) i kolekcija ebook tutorijala "Kako izbjeci sindikalnu pobunu uz najnizu cijenu rada". Deda Mraz je pod pritiskom,pomozimo mu. ![]() P.S. Kad pobjedim javite mi na PM gdje da preuzmem lovu,zene i alkohol,ili sta je vec glavna nagrada... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nepotvrđena registracija
Član od: 10.2.2008.
Zahvalnice: 503
Zahvaljeno 346 puta na 111 poruka
|
![]()
Deda Mrazu predlazem kocije model P6T, deluksne - Asus proizvodjaca u koje su upregnuta dva irvasa, iz porodice RV770Pro, bez modifikovanja kako bi se deka mogao ugrijati kad zahladni.
Jos cetri gonicha iz porodice Nehalem 940, crna, za sirovu snagu. Za memoriju, neka povede 6 GB OCZ ovih kosacha smrti (oni dobro pamte). Poklone neka turi u 500 GB jer je rijetko ko bio dobar ove godine. Napajanje nek pozajmi od uskrsnjeg zeca (ekonomske kriza jbg.) Od softvera tu je nezaobilazni uTorrent kako bi deka mogao da lakse razmjenju je poklone preko Prijatelj 2 Prijatelj mreze. Za najbolju zastitu od bolesti neka unajmi doktora Kasperskog. Veselu atmosferu donijece AIMP2, i Alcohol 120 I neka napolje gleda kroz prozorse XP, u suprotnom bice buba u njegovom domu ![]() Eto sad nije ni potrebno da izlazi iz kuce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ajed eljudi šta ste stali
nešto ovako: Za deda mraza treba najnoviji dupli Intel Polaron 430 koji koristi svoj potencijal na 1.8 Polarhz, naravno ne manje od 2GB Clauston memorije i naravno Elvivia 2009GTX sa 4 GB memorije.Kao HDD treba da ima NorthernPrimitive od najmanje 3 TB da bi mogao da pohrani poklone za novu godinu kao što su igre i filmovi. Za softver mu preporučujemo najnoviji specijalni Windows 7 polaris sa specijalnim programima kao što su Rakija 240 ili Opijm 2. Naravno treba da ima i GPS kontrolu da se ne bi izgubio u ovom novom zagušenju saobraćaja. Da, umalo zaboravih da se sve to treba strpati u laptop koji teži 0,5 kg i dijagonale 9,7 inča sa 1280x1024 rezulocijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Znači glasanje je počelo. Imate još samo 3 dana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 605
Zahvaljeno 2.479 puta na 595 poruka
|
![]()
S obzirom da se bavim upravo tim poslom (samo ne na severnom polu i sa tim artiklima
![]() ![]() A ako vam ponestane zileta u trgovini, krivite njega a ne mene :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]()
Ovo glasanje treba uciniti javnim, ja sam opusteno mogao glasati za samog sebe, a da se to ne sazna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
![]()
Slažem se, mada možda neko stvarno misli da je njegov odgovor najzanimljiviji, najmaštovitiji, najbolji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Znači sorry za zakašnjene ali.
Nadam se da nisu glasali sami za sebe Zvanični rezultati za nagradni kviz za 12/2008 Thunderman-glasova:0 Crazy LG-glasova:1 Nikola95-glasova:0 Alek92-glasova:0 Miki-Car-glasova:0 Donclerone91-glasova:0 LoneWolf-glasova:1 Gartner-glasova:1 Đorđe Turjačanin-glasova:0 Po rezultatima se vidi da su tri člana izjednačena, a da drugi nemaju uopšte glasova. OFF:hacker_aca, izbriši ovo glasanje da ne stoji džabe |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Čestitam pobednicima...
![]() ![]() Za brisanje glasanja se strpite, za to treba admin. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nagradno Pitanje za 01/2009
Kako glasi novogodišnja odluka koje ćete se pridržavati cele 2009. godine kada su u pitanju kompjuteri? Odgovore možete slati do 27.01.2009. Glasanje počinje 27.01.2009. ne znam jeste li pimjetili ali u postu za nagradno pitanje 12/2008 sam stavio do 22.02.2008 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
GNU/Linux kviz | GoranSTX | Kvizovi | 1818 | 13.11.2011 23:46 |
Moj program: KLIK kviz 0.21 (komentari) | vaki. | Programiranje | 17 | 16.9.2008 19:46 |
Spisak pogođenih pitanja - Muzički kviz | [Imzadi] | Kvizovi | 5 | 4.4.2008 21:06 |
Nagradni kviz | MadMan | O SK-u uopšte | 1 | 3.10.2006 12:13 |
IT kviz | B@NE | Programiranje | 28 | 5.6.2006 15:13 |