Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Zvuk na računaru
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 20.2.2009, 17:57   #1
darko13
Novi član

Član od: 20.2.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Problem sa mikrofonom

Imam problem sa mikrofonom.Naime sve je dobro povezano,mikrofon radi,ali ne emituje zvuk direktno preko zvucnika,odnosno sluzi samo za snimanje zvuka,ali ne i za direktno emitovanje.U cemu moze da bude problem i kako da ga otklonim?
darko13 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.2.2009, 2:38   #2
Eddy
Starosedelac

Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 811
Zahvaljeno 404 puta na 255 poruka
Određen forumom Re: Problem sa mikrofonom

Proveri podesavanja u control panelu (sound.../voice) i eventualno da li ti je u volume controlu mikrofon stavljen na mute (mada tad ne bi snimao ako se ne varam)

kod mene sve to izgleda ovako:
Eddy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 23.4.2009, 8:25   #3
Mishamisha
Novi član

Član od: 22.4.2009.

Imam isti problem i koliko vidim ovaj problem je bas cest a nigde na forumima nisam nasao na resenje.Kupio sam mikrofon u tehnomarketu ukljucio ga ali nista.I odmah da kazem da sa namestio sva podesavanja,mic nije na mute, i u playback i u recording-u je cekiran mic, ukljucen je mic boost i nista.U speech properties imam samo jedan podmeni(text to speech) a na drugim komp sam video da i ovde ima jedan deo koji se odnosi na podesavanja kompjutera.
Mishamisha je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.5.2009, 22:04   #4
sdjipalo90
Novi član

Član od: 4.5.2009.
Question Re: Problem sa mikrofonom

e drugari i ja imam problem znaci ne radi mi mikrofon ni na jednom od 4 slushalice sa mikrofonom koje imam a kod drugara mi rade savrsheno znaci nije kvar na slushkama
a sto se tice racunara svi volume i druga podeshavanja su cekirana i nisu na mute u cemu moze biti problem?
hvala unapred
sdjipalo90 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.6.2009, 21:12   #5
marchisha
Novi član

Član od: 1.6.2009.

ewo da i ja napisem moj problem. problem je u tome sto koji god program za snimanje zvuka da koristim ono sto sam snimila cuje se jako malo ili nimalo, ali se pozadina savrseno cuje. npr u magix music makeru kad hocu preko matrice da snimim nesto ono sto snimam skoro uopste se necuje a matrica u fulu.... pre mi to nije predstavljalo problem, kad god sam snimala normalno sluske na usi i record i cekirano je playback with recording i normalno je radilo.
U sound forge kad hocu da snimam cuju se samo neki jezivi zvuci a kada koristim windowsow sound rekorder na pocetku snimanja cujem jedno ogromno tuuuuuup pa onda tek snimak, ali bar je kako treba snimljen. Drug mi je pre par dana radio nowi win xp sp3, isto kao i ranije a driveri su oni koje sam dobila kad sam kupila komp. Znam sigurno da problem nije u mikrofonu jer na drugom kompu radi savrseno pri koriscenju pomenutih programa....ako neko razume sta sam htela da kazem molim za pomoc
marchisha je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.6.2009, 15:29   #6
Lord_Mimex
Novi član

Član od: 30.6.2009.

Ljudi molim vas pomazite,poludjecu.. Kupio sam juce bukvalno slusalice sa mikrofonom. Ali,ne radi mikrofon? Ne znam sta je vise.. Nije mutiran,lijepo je prokopcan... Molim vas pomazite. Inace zvucna kartica je SoundMAX
Lord_Mimex je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.6.2009, 21:06   #7
Eddy
Starosedelac

Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 811
Zahvaljeno 404 puta na 255 poruka

Koji os? Da li si ga ukacio gde i treba? Idi u control panel, sound and audio devices, pa na voice tab. Sta pise za voice playback? Audio recording? Mozda je tu namesten na modem. Da li imas laptop?
Eddy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Problem sa mikrofonom trivkovic.d Zvuk na računaru 5 3.5.2011 18:31
Avetinjski direktorijum! (žestok problem sa file systemom) obZen Operativni sistemi 5 13.11.2008 14:50
Problem sa mikrofonom na Logitech slusalicama ukimafija Kvarovi 1 21.3.2008 11:13
Problem Sa Grafikom Branislav Živaljević Grafika 14 4.2.2006 17:19

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 8:54.