![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Pre pola sata mi je ASUS Probe II alarmirao da ne radio Power fan ioako je do sad radio. Otvorio sam kuciste i video da sve radi normalno, nema pregrevanja parametara a i svi ventilatori se okrecu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]()
Obrisi to sra... od programa, iovako alarmira bezveze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
A sta da stavim? Ovo mi je do sada bilo dosta dobro resenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 5.10.2008.
Zahvalnice: 214
Zahvaljeno 441 puta na 373 poruka
|
![]()
Ha, to je sa tim program uobičajno. Taj identifikator pfan nije po difoltu uključen, ti si štiklirao i on je pocrveneo i prijavio da ne radi. Ne sekiraj se sve je OK, to je lažna uzbuna, program je prevaziđen. Everest je solidan za očitavanje temperature iz Biosa, znači on očitava temeperaturu koju bios pokazuje, ja volim da imam apdejtovan bios baš iz tog razloga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Član od: 4.10.2008.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 10 puta na 10 poruka
|
![]() Citat:
e kod mene je bas suprotno.....everest uopste ne ocitava temp kako treba.....npr za procesor u Everestu mi je 30c.....dok je u biosu oko 35-37c... a za jedno jezgro procesora pokazuje da je 8c...sto je nemoguce.....pa ima li neki drugi program za ovo koji je tacniji od Everesta??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Mislim da je to povezano sa tim da moraš imati najnoviju verziju i Everesta i biosa da bi imao koliko toliko tačne podatke. Everest očitava podatke iz biosa, ali ima za npr. procesor dva podatka, temp. proc. diode i temp. procesora koje se razlikuju. CPU i CPU dioda. Ja sam ranije koristo neke programe koje su bili preporučeni i išli uz neke magazine tipa BUG ili Digital. Pre ili kasnije me nervira da mi u taskbaru stalno iskače temeperatura. Ako baš hoćeš neki imaš ovde sigurno http://www.majorgeeks.com/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
imam najnoviji bios a i ovaj trenutno najnoviji everest v4.60......pa ne znam sta je......do cega bi onda moglo biti???? al nacu neki drugi program pa cu ga isprobati....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
Ako imaš zadnji bios ja bih uvek pre verovao njemu nego Everestu. Taj program me je nekoliko puta slagao (više od nekoliko puta).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
pa i ja mu vjerujem vise nego everestu....i zanima me ima li program koji tacno pokazuje temp u windowsu.....da ne idem svaki put u bios....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]()
Za Procesor imas Real temp, Core temp, ako hoces da gledas vise stvari istovremeno i grafu HW monitor...Imas brdo programa pored kojih je taj Asusov krs nepotreban, a svi su besplatni. Izguglaj ih i skini...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Power DVD + .avi + podesavanje subtitle-a ?! | polarnimeda | Video/TV softver | 0 | 11.9.2007 23:59 |
Power indikator Club3D 7600GS AGP | Kerezovic Nebojsa | Grafika | 25 | 9.9.2006 21:03 |
Zamena za Power DVD | Covenant | Aplikativni softver | 13 | 12.2.2006 17:03 |