![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 13.10.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ljudi da li neko moze da mi pomogne . Bio sam vishe puta instalirao winXP i sad kad pali comp izali mi kao da iam 4 sistema, a radi samo 1. Da li postoji nacin da to uklonim poshto samo 1 sistem radi !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
rucno edituj boot.ini fajl koji se kao skriveni sistemski nalazi u root-u C particije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Desni klik na My Computer/Properties/Advanced/pa u okviru Startup-a and Recovery-a,pri kraju,klikni na Settings/Edit,i pojavice ti se Text Document...sada,upamti,kada palis comp,pa na post screenu,koji ti Windows ustvari koristis,i ovde,u ovom Text fajlu,obrisi preostala 3...otprilike ovako bi trebalo da ti izgleda taj text document,nakon sto si izbrisao `tri Windows-a`..pozz
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MC WyYt ?1 na korisnoj poruci: | ||
sNaKe93 (5.2.2009) |
![]() |
#6 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
e brate vidid kako meni sad izgleda to [boot loader]
timeout=30 default=signature(fb7bfb7b)disk(0)rdisk(0)partitio n(1)\WINDOWS [operating systems] signature(fb7bfb7b)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WIN DOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect jer trebam tu da izbrishem zadnja 3? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
pa uzmi restartuj comp,i kada ti se pojavi `koji Windows da selektujes,zapamti koji je,ako je npr,drugi,ti obrisi sve sem njega...kapisko?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
Bravo majstoreeee!!!!!!!!!! Ponovo sam restartovao comp i nema vise onoga!!!Ti si genije!!!
Ali imam josh 1 pitanje> Zashto mi se sporo pali comp?:P ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
moze biti iz vise razloga...prepunjen Windows svakojakim gadgetima,tema,stickova,ko zna...moze biti virus,moze bit da treba da uradis defregmentaciju,moze bir mali milion stvari...uradi defregment,disc cleanup...i tako to...ili pripremi sebe da reinstaliras comp...haha...uzgred,ima duge Hvala,pa tako mozes ljudima da se zahvaljujes kada ti pomognu...pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
|
![]()
Zahvalio sam ti se!!! A defrigmantaciju sam radio pre 3 dana!!! Nema veze dobro je i ovako!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
|
![]()
Pogledaj sta se startuje zajedno sa windowsom. Skini program CC cleaner i iskljuci sve sto ti ne treba.
P.S taj program je takodje dobar za opste odrzavanje sistema |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
V.I.P. Zaštita
Član od: 18.5.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 425 puta na 385 poruka
|
![]() Citat:
Kod:
[boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
|
![]()
a Meni ne izgleda tako vec ovako
[boot loader] timeout=30 default=signature(fb7bfb7b)disk(0)rdisk(0)partitio n(1)\WINDOWS [operating systems] signature(fb7bfb7b)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WIN DOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect ali zashto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 18.5.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 425 puta na 385 poruka
|
![]()
Ne znam sta si radio, ali to kod tebe ne valja, znaci odradi ovo dole sto sam ti zakacio i bice u redu. U stvari kad bolje pogledam obrisao si pogresno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
|
![]()
pa ja koristim Tune up to je nesho nalik cc cleaner-u!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Član
|
![]() |
![]() |