![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 9.4.2007.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 19 puta na 14 poruka
|
![]()
Nakon nestanka struje, posle startovanja kompa, svaki tekst se vidi ovako:
![]() O cemu se ovde radi? Jel mozda nestanak struje nesto poremetio? Imam instaliran skin Alien Ware za XP, mozda je i zbog toga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Cini mi se da je neko na forumu imao slican problem kao i ti, i da se nakraju ispostavilo da mu je nesto crklo na kompu. Sad ne mogu da se setim sta. Kad kazem crklo, ne mislim otislo skroz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Id' bre...:P
Probaj system restore, ako to ne uspe skini ComboFix i probaj sa njim (meni je resio slican problem sa slovima). Edit: Posto vidim da koristis Alienware (to je ona modifikovana tema) probaj da nju sklonis jer te "custom made" teme i skin pack-ovi mogu promeniti izgled desktop-a i na losije stanje. Poslednja ispravka: dzonihsv (3.2.2009 u 8:39) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
To sa hijeroglifima posle" nasilnog shut down-a" tj. posle nestanka struje se meni desilo jos davno na staroj mashini na Windowsu 98 SE , tad nisam znao shta mi je drugo chiniti pa sam reinstalirao OS i posle je sve bilo OK, verovatno je otisho neki sistemski fajl tj postao corrupted, pre reinstala bih ti preporuchio da probas scan disk i da chekirash obe opcije i fix file sistem errors i attemp recovery of bad sectors, ako ne resi posle toga system restore, pa repair windows-a, na kraju ti ostaje reinstalacija OS-a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 12.11.2007.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 48 puta na 47 poruka
|
![]()
Prije reinstalacije sistema ili system restore-a, probaj deinstalirati taj alienware skin, pa vidi šta će da bude...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vicevi | Oblivion | Cvet kompjutera | 5473 | 27.5.2022 5:52 |
Problem Sa Dizanjem Windows XP-a usled nestanka struje | boi1300 | Kvarovi | 4 | 18.10.2007 18:44 |