![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 17.2.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
pomagajte komp nije hteo da mi podigne sistem ni u safe modu ni last good knove configuration i odlucim ja da ponovo isntaliram xp ali sam greskom pobrisao i C disk i to isao sam sa onom verzijom kvik format i to iz NTFS-a u FAT sistem ima li sansi da spasim nesto od fajlova koje sam imao na C.
probao sam sa programom Flying Software Fle Recovery Angel 1.13 Nadam se da ima spasa pomagajte. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
U vecini slucajeva oporavak je moguc(barem sam ja kod mene uspeo). Kao najbolje resenje se pokazao "Stellar Phoenix FAT & NTFS", pronalazi obrisane particije i fajlove na njima. Naravno nije 100% sigurno da ce i kod tebe povratiti obrisane fajlove, probaj pa javi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
sto se tice samog programa dali demo moze da zavrsi posao ili treba da se nabavi puna verzija
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Само, труди се да што мање ствари уписујеш на хард диск пре него што покушаш да повратиш податке зато што било каквим уписивањем смањујеш могућност повраћаја података.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
znam to zato i nisam nista novo upisivao nego ima li ko aktivacioni kod za ovaj program jer nisam siguran da ce ih prebaciti sa demo verzijom. Pozdrav svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Proveri "licne poruke"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
fajl ne radi cim zavrsi skeniranje odmah prijavi gresku ona sema nasiao sam na ozbiljnu gresku i windows mora da zatvori program u svakom slucaju hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eat, sleep & blink
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
imas li slucajno neku drugu adresu gde bi mogao da se downoladuje ovaj program jer na ovoj adresi to vise nije moguce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
probaj sa programom Handy Recovery 2.0,
ima opciju vracanja obrisanih particija(provereno radi), da mi nije njega ja bi poludeo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Program za pravljenje image fajlova | hacker_aca | Aplikativni softver | 31 | 26.7.2006 15:25 |
Secenje AVI fajlova bez Re-Encodinga | nsAce | Video/TV softver | 1 | 28.4.2006 13:23 |
Softver za konverziju i spajanje WMV fajlova | Vlado78 | Video/TV softver | 10 | 24.1.2006 14:12 |
deoba fajlova putem neta winmx,shareaza idr | soviet soldier | Aplikativni softver | 1 | 11.1.2006 11:50 |
Cupanje izbrisnaih fajlova sa hard diska | NenadN | Aplikativni softver | 10 | 7.12.2005 20:30 |