![]() |
![]() |
|
Zaštita Virusi, anti-virus programi, firewall... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Imam windows xp i u zadnja deset dana mi se dva puta sam restartovao racunar. Od zastite imam samo avast professional, da li treba da ubacim neki anti-spyware...program ili tako nesto?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.380
Zahvaljeno 3.325 puta na 2.299 poruka
|
![]()
Lol 2x u deset dana... Moze svasta da bude uzrok "problema." U svakom slucaju skeniraj komp update-ovanim Avastom pomocu Boot-time scan i skini Malwarebytes' Anti-malware, update-uj ga pa skeniraj i sa njim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
|
![]()
Posle skeniranja Malwarebytesom postavi njegov log ovde, a bilo bi dobro i da skeniras HijackThisom i da i njegov log postavis ovde (kao prilog, tj. attachment) da bi videli da li je rec o nekom malwareu ili ne.
Sa ovako malo informacija mogu samo da nagadjam, ali mislim da imas neki drugi problem sa kompom koji nema veze sa virusima. Mozda imas probleme sa nekim drajverima (da li se instalirao neke drajvere skoro?) ili neki drugi hardverski problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Skenirao sam sa Malwarebytes-om apdejtovanim i nista nije naso.
EDIT: Sad se ne restartuje. Verovatno je bio proglem oko struje kad padne napon on se restartuje. Poslednja ispravka: nighthawk (13.11.2009 u 21:45) Razlog: spajanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 4.1.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 113 puta na 92 poruka
|
![]()
@aca 256....To sto bi ocistio malo hard moze da pomogne. ali nemora da bude uzrok..Windows bi ti izbacio opomenu pre nego sto bi se restartovao ( low space on drive C ...).
Resetovanje moze da bude od softvera koji napada OS ( Virusi itd..) pa do pokvarene ploce procesora i naravno nezaobilzanog nam EDB-a i trule podstanice gde pada napon kada se komsiji ukljuci zamrzivac... Ako se problem ponavlja pocni da resavas tim redom a ako se samo tad desilo..zaboravi ga i to je to ![]() Poslednja ispravka: nighthawk (13.11.2009 u 21:45) Razlog: visak |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Restartovanje racunara... i jos ponesto :P | Mithrandir | Kvarovi | 10 | 18.3.2011 22:55 |
restartovanje racunara | stevanixx | Kvarovi | 2 | 22.4.2009 18:57 |
Zaguljeno restartovanje racunara | Bond_007 | Kvarovi | 3 | 21.12.2007 9:45 |
Restartovanje racunara | alien | Kvarovi | 28 | 4.9.2006 19:01 |
Restartovanje racunara? | Milolos | Kvarovi | 17 | 18.8.2006 13:26 |