![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 22.10.2007.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 425 puta na 351 poruka
|
![]()
Jedva nekako skinuh Avatara, u MKV formatu, i potrebno je da sinhronizujem titl koji za njega imam, ali imam probleme sa Subtitle Workshop-om (i 2.51 i 4.0) koji odbijaju da puste video, a i Time Adjuster. Nije mi jasno šta se dešava, jer neke druge MKV fajlove sam otvarao u SW-u.
Da li je moguće da to ima neke veze sa BSPlyer-om; bio sam stavio verziju 2.51 koja je izgleda bagovita, vratio se na 2.50 i bilo je kao u redu, ali sad opet nešto nije kako treba. Da li je moguće da je deinstalacija 2.51 nešto poremetila? Imam zadnji K-Lite Kodec Pack (full), i nije mi jasno zašto pri svakoj instalaciji BS traži da download-uje neke kodeke. Je li to za njegovu internu upotrebu, ili on obavlja njihovu instalaciju. Konkretno, Halli Media Splitter je izgleda u pitanju kod reprodukcije MKV fajlova; koga đavola skida kad je on već u K-Lite-u. Kao da BS uopšte ne komunicira sa OS-om. Može li neko da mi da neki koristan savet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 20.3.2007.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 60 puta na 48 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Znam to, ovog puta sam imao sreće da je stari dobri restart doveo stvari na svoje mesto. Uzgred, instalacijom E.M. Total Video Converter-a, dobija se i njegov Total Video Player, koji je sposoban da otvori svaki video.
Problem je što u njima ne mogu (ili neznam) uređivati titlove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 147 puta na 101 poruka
|
![]()
Ma ne treba ti ništa, samo uradi sledeće, ffdshow se neki put zezne, samo obrišeš folder ffdshow-a u folderu bsplayer-a. A ako neće da se obriše što ćesto zna da radi samo restartuj komp pa onda obriši. Reinstaliraj bs player i instaliraj sve kodeke koje ti traži. Meni se npr. dešavalo da pusti film isto avatar ali slika neumereno koči a zvuk ide normalno.
Probaj prvo ovo a ako neće probaj sa instalacijom drugog plejera kako su ti predložili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
i ne vidim zašto bih instalirao još povrh toga. Svi oni rade istu stvar. Možda portabll verzije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 8.11.2006.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 20 puta na 10 poruka
|
![]()
I ja sam se tako pretrpao kodecima i plejerima pa sam pre par nedelja sve pobrisao jer je zesce brljavio. Sad sam samo na K-lite-u, a titlove jedino preimenujem u ime fajla koji pustam iz plejera koje sam dobio sa kodekom i to je to. Sigurno na netu imas dobre titlove za Avatara, ne moras nista da cackas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 23.2.2006.
Lokacija: Tamo gde su kuće od čokolade i prozori od marmelade....
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 301 puta na 171 poruka
|
![]()
Koji je OS u pitanju???? BS ume da zeza na 64bitnim verzijama Viste i 7ice...
PS U samom BS playeru imas adjustovanje prevoda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Duplirani fajlovi | dkdnt | Aplikativni softver | 10 | 16.11.2012 10:46 |
Neće da se brišu fajlovi sa HDD-a!? | Zoranb007 | Operativni sistemi | 6 | 19.8.2009 19:51 |
C++ i video fajlovi | veverica | Programiranje | 2 | 1.2.2008 20:09 |
Sta su ikonice? Sta fajlovi?, a sta folderi? | :MrGrEEn: | Operativni sistemi | 6 | 13.12.2007 22:53 |
Sta znace fajlovi sa NFO ekstenzijom i cemu sluze? | Ilic Marko | Aplikativni softver | 7 | 18.12.2005 0:54 |