![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 25.12.2009.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 298 puta na 156 poruka
|
![]()
Tetris, jedna od najpopularnijih igara svih vremena, nezaobilazan je dio svake konzole, mobilnog, računara,svakog elektroničkog uređaja za igranje, a sada će debitovati i na televiziji. Američki ponuđač usluge satelitske televizije Dish Network, u suradnji s Oberon Media i Tetris Company, predstavio je novi TV kanal pod nazivom Tetris TV.
Na tom kanalu gledatelji mogu igrati tetris koristeći daljinski upravljač, i to za cenu od svega 2,99 dolara mesečno. Istina, tetris možete pronaći u mnogo drugih varijanti, ali pravI zaljubljenici u televiziju sigurno će znati ceniti činjenicu da ne moraju ustajati sa svog kauča nego da se mogu igrati na velikom ekranu. Tetris će korisnicima biti dostupan u nekoliko verzija, a u budućnosti se planiraju i turniri i rang liste najsposobnijih... Tekst je bio na Hrvatskom malo sam ga uredio ali mislim da se vide greske ![]() Vezano za tekst... Zanimljivo izgleda ali mislim da toga nece biti u Srbiji. Sigurno nebi placao oko 300 din da bih igrao tetris,a i koji ce mi kad imam Wii ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja imam Tetris na najobičnijem Vox TV prijemniku.
![]() I da, bezveze je. |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Samo da uzmu pare
![]() Realno koji ce ti tetris kada imas Wii,da ga ja imam ja bih pevao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Kupis kod Kineza tetris za 200 dinara i pretplatis se dozivotno na tetris... Samo menjas baterije
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Beagle na korisnoj poruci: | ||
DarkoPatic (22.2.2010) |
![]() |
#5 |
Banned
Član od: 4.4.2009.
Zahvalnice: 133
Zahvaljeno 41 puta na 34 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najbolja IGRA IKADA? | Wolverine | O igrama uopšte | 1087 | 19.10.2024 19:46 |
First-person tetris | Martok | Male igre | 10 | 21.1.2010 23:55 |
Tetris | Zaphod Biblbroks | Konzole | 4 | 13.6.2009 23:11 |
Neobičan tetris! | vaskotv | Male igre | 9 | 26.8.2007 1:40 |
Tetris - kako se igrao pre kompjutera | Chivan | Cvet kompjutera | 4 | 24.7.2006 1:39 |