![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 22.12.2009.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
![]()
Imam problem. kada startujem program na dekstopu prijavi gresku. a kada startujem na standardnoj adresi project\ Podsetnik... bin onda je sve ok... sta je to??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
a kad dodam ova dva fajla na adresu gde je i program onda ne prijavljuje gresku... oni su:
AxInterop.WMPLib.dll Interop.WMPLib.dll |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. Programiranje
Član od: 9.1.2009.
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 448 puta na 303 poruka
|
![]()
pa eto, resio si sam celu dilemu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
ma mene muci to sto to nikad do sada nije rebalo..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.379
Zahvaljeno 3.325 puta na 2.299 poruka
|
![]()
Pricam napamet, ali mozda je to zato sto sada koristis neku dodatnu kontrolu, t.j. neku ActiveX?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
pa koristim onu za pustanje mp3 pesama... znam da je za to. ali i ranije sam psao i nista... kako da to sve strpam u exe?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Mythbuster
|
![]()
To što tebi treba se zove application virtualization i ima dosta programa koji to rade, ali i koštaju dosta... Recimo, thinstall (tj. thinapp od kada ih je kupio vmware), koji sam ranije koristio i za koji mogu da garantujem da predstavlja pouzdano rešenje za te namene, sada košta više hiljada dolara, a ni ostali nisu mnogo jeftiniji. Ima naravno i nekih besplatnih rešenja, poput recimo FilePacker-a, ali iz ličnog iskustva, ima da rodiš mečku dok ih nateraš da rade kako treba, pogotovo ako ti je struktura fajlova nešto komplikovanija.
U svakom slučaju ne vidim zašto bi se uopšte zamlaćivao time. Mnogo je lakše i jeftinije jednostavno napraviti instalaciju za program koja će sve potrebne fajlove smestiti gde treba. Jedino ako nije imperativ da ti aplikacija bude portabilna, tj. da može da se startuje sa USB stick-a i slično, ali u tom slučaju ili nemoj koristiti eksterne biblioteke ili odreši kesu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
pa odrecicu kesu... ma napravio sam instalacioni fajl i sad sljaka... hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Greska pri startu WinXp | predsednik | Operativni sistemi | 5 | 4.3.2008 15:01 |
X48 STIGAO U BEOGRAD !! - ne nije greska - | KiBo.Loshmi | Vesti | 18 | 9.12.2007 0:14 |
greska koja me izludjuje!!!! | donmarko | Šta da kupim? | 6 | 29.3.2007 22:01 |
Greska u win-u | Master Neo | Operativni sistemi | 2 | 16.3.2007 15:52 |
Internet Explorer greska | Milos Bozic | Internet tehnologije | 8 | 24.5.2006 18:00 |