![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Evo ovako:
Imam dva kompa i jedan nisam "palio" duze vreme i kad je dosao i taj trenutak da mi je zatrebao ja sam ga ukljucio a on je poceo da "pisti" , nije reagovao na tastaturu (nece da udje u BIOS), a kada sam izvukao kabal od tastature prestao je da "pisti" i presao na pokretanje windowsa ali...tada izbacuje poruku da mi nedostaje jedan fajl (mislim da je neki kernal (dll) ili slicno, zaboravih) i windows nece da se pokrene. Da se ne bih previse mucio ja prebacim hdd na ovaj drugi komp koji radi normalno i eto cuda...taj hdd sam stavio kao master(kao i na starom kompu) i windows se "upalio" za sekund, nije izbacio gresku od malopre da fali fajl. Vratim hdd nazad u stari komp...problem ostaje isti. U cemu je fora?!? Da li mi je mozda "crkla" ploca ili nesto drugo... a i ovaj fajl koji trazi mi je jako sumnjiv, da nemam mozda neki virus koji je zaduzen za ovaj kvar ![]() Aj pa ko zna nek javi... ![]() pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starośeđelac
|
![]()
Prvo ocisti slot za maticnu i hard disk,to moze biti uzrok problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
Mozda neki problem Sa komponentama na maticnoj ploci.... mozda je nesto lose postavljeno na maticnu (modem,tvkartica....) probaj da repariras windows , najbolje bi bilo da ti windows napravi logo fail pri butovanju , ali je ta operacija malo komplikovanija za napraviti...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Pre nego sto odradis repair proveri kontakte na ploci zato sto su mozda oksidirali!Ovo je najcesci slucaj sa memorijskim modulima, tako da njihove kontakte prvo ocisti!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 23.5.2006.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ako nije win onda je najverovatnije memorija ..... tj ona ti pravi problem ... probaj da iy kompa koji ti radi prebacis memoriju u onaj koji ti pravi prob ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|