![]() |
![]() |
|
Overklok Overklokovanje grafičkih kartica |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 15.6.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Pozdrav kolege !
Ubacio sam ovu kartu prije neku dan i pokusao naravno odmah overklok. Pronasao sam overklok test koji je radjen na njoj i cini mi se Nvidia 9500gt,i pogledao MAX SIGURAN overklok. Vrijednosti su 700/2000 mhz Ja sam klok pokusao sa 2-3 alatke medjutim ja te vrijednosti ne mogu da postignem i uopste ih ne mogu postaviti na tako visok nivo ! Pokusao sam sa Rivaom 2.24c, Ati tool-om, i sad na kraju sa MSI afterburner-om. Evo rezultata na kojem stabilno radi ![]() Meni se ovo cini dosta slabim, ispravite me ako grijesim...i preporucite eventualno neke druge parametre za klok(max vrijednosti a da su sigurne) ili neki drugi program za klok. Karte je inace MSI HD 4650 1 GB DDR |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Od rive nema boljeg programa za klokovanje.Ja sam klokovanje radio preko ati catalista.......Odg cu na tvoje pitanje.Ni za jednu karticu ne postoji isti maksimalni klok.Svaka kartica je individua za sebe i koliko ce moci da se klokuje zavisi direktno od primerka do primarka kartice.Pozz.
Poslednja ispravka: Partybreaker (28.4.2010 u 14:49) Razlog: izbegavaj citiranje prve poruke! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Član od: 12.12.2008.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 62 puta na 56 poruka
|
![]()
Sta se zalis klok koji si dobio je odlican za karticu sa DDR2 memorijom(ta tamo sto je testirana ima DDR3 memoriju). Pazi samo da e ne spalis sa tolikim klokom GPU-a, mozda si uzeo karticu da bi je i spalio
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 15.6.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Nijedan konkretan odgovor...
@SAJEVAC znam da je od karte do karte,ali sam zato i trazio misljenje da li je ovo OK i da li bi trebalo nesto mijenjati...da li je ova vrijednost opasna i sl... @Nik86 Jel se sprdas u vezi hladjenja posto mi ne lici da je lose,cini se onako ok...i imas li predlog za drugacije vrijednosti kloka ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Član od: 12.12.2008.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 62 puta na 56 poruka
|
![]()
Za memoriju si dostigao maksimum, i za GPU takodje, ne vidim sta bi tu moglo jos da se radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Blago receno uzivaj.Svako se proteze onoliko koliko moze.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Counter Strike 1.6 | Do@ OldSchool | Mrežne igre | 5283 | 18.3.2025 22:36 |
Crysis | Garson | Akcione igre | 2965 | 4.1.2022 23:34 |
Instalacija Retail Snow Leoparda na Asus P5Q-E i slične ploče | Mickie | Operativni sistemi | 60 | 12.8.2010 10:15 |
Pomoc oko overkloka | Kisr | Overklok | 5 | 29.5.2008 16:46 |
Pomoc oko povezivanja asus wireless rutera na adsl ruter | bojjanm | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 26.11.2007 23:49 |