![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.1.2007.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ljudi, desava mi se da dok surfujem, ili igram CS, znaci dok sam na netu da mi puca net ( ADSL Sezampro ) i kad uradim " Repair " na ona dva kompjutercica u desnom donjem uglu izbaci mi sledeci tekst:
Renewing your IP adress! I onda pocinje cimanje, vadim lan kabal i vracam u komp, i sve bude ok jedno vreme, pa opet... nekad dosta cesto a nekad i malo redje ali se desava i jako nervira... Sta to znaci,( znam i ja sta znaci ) nego do cega to moze da bude... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
Verovatno ti brlja ruter. Traži od provajdera da ti ga zamene. Ruter može da brljavi zvog pregrevanja, proveri zagrevanje rutera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 30.8.2007.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Meni je isto pucao net (sezam pro) dok mi je bila stara brzina 1 mbps. Od kad sam se prijavio za onu promociju da duplo brzi bude za iste pare, da kucnem u drvo ne puca uopste. Nekad i 2 dana bude konektovan bez prestanka i ne puca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
IP adress conflict | CompMaster | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 11.7.2010 13:19 |
Pioneer 215D invalid block adress error kada reze DVD-R | ivanza | Nosači podataka | 17 | 29.3.2009 23:32 |
IP adress for SPA - firmver za ruter | fisfikus | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 4 | 10.12.2008 23:42 |
Cool e-mail adress | vaskotv | Zanimljive Web lokacije | 0 | 5.10.2007 16:56 |