![]() |
![]() |
|
Grafika Video karte i monitori |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 17.7.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ćao društvo, pretraživao sam malo forum ali nisam mogao naći rješenje za moj problem..pa da počnem.
U Decembru prošle godine sam kupio lg lcd tv full hd model 32LD420 dvbt/dvbc i povezao ga hdmi kablom sa kompom. Problem se javlja kad upalim kompjuter vecina kanala na tv-u (digitalni paket) se izgubi ili je veoma lošeg kvaliteta. Probao sam skoro sve sto mi je palo na pamet: Dovukao sam novi produzni samo za komp misleci da je problem u napajanju, jeste malo pomoglo ali opet nisam zadovoljan; buduci da koristim wireless tastaturu i mis probao sam da udaljim pa čak i iskljucim antenu za njih...nema promijene isto se dešava i kad odvojim hdmi kabal....nema promijene....ne znam vise sta da radim! Da li je mozda u pitanju blizina racunara i tv-a (oko pola metra) ili je mozda kablovska ta koja zeza. Molim vas za pomoć jer ponestaje mi ideja a volio bih da mogu da iskoristim sve kapacitete "multimedijalnog čoška". Hvala mnogo!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 7.6.2011.
Zahvalnice: 181
Zahvaljeno 41 puta na 39 poruka
|
![]()
A koje napajanje imas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 17.7.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
A-power 750W ATX
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoć za task manager, baterija se troši kao luda | dejanx | Programi za mobilne telefone | 6 | 16.6.2011 7:49 |
SonyEricsson W950 vs W910 - upoređivanje - pomoć pri kupovini | PAIN | Aparati i oprema | 17 | 30.10.2008 23:24 |
Kao SATA II hoće da radi ali... | ivanza | Nosači podataka | 1 | 25.1.2008 21:32 |