![]() |
![]() |
|
ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
Član od: 13.3.2011.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hi fellas!
![]() Nalazim se u dilemi u vezi ove dve mišonje... Koji je NAJ po vašem mišljenju? Hteo sam prvo R.A.T. 7 ali posle mi je zapao za oko ovaj novi Lachesis Refresh Gaming... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 17.3.2011.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Ako vec imas love za ovo po mom misljenju uzmi R.A.T. 7 neces se zeznuti.
Neki kazu da im Lachesis Refresh Gaming Mouse poprilicno umara ruku nakon duzeg kliktanja (nije iz mog iskustva). Ja razmisljam da se pocastim sa jednim Cooler Master Storm Inferno koji je osjetno jeftiniji od prethodna dva (CM je vjerovatno svestraniji po pitanju programabilnosti, sto sa sobom nosi prekomplikovanu softversku implementaciju i ne pomaze navika utakni i igraj). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Starosedelac
Član od: 8.12.2007.
Zahvalnice: 643
Zahvaljeno 695 puta na 528 poruka
|
![]() Citat:
Što se ostala dva tiče pte bih uzeo R.A.T. 7 http://www.itsvet.com/proizvod/saite..._mouse/83/1379 moj drug ga ima stvarno je vrh. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Ma da, R.A.T. 7 definitivno...
![]() Nego, što se njega tiče, šta mislite o Cod: Black ops verziji (dobije se i fleška u obliku vojničke pločice)...? ![]() To bi mi koristilo dosta, a i izgleda cool. DVE stvari za 70 evra, koliko košta na netu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Ipak ću ja da izaberem ovu standardnu verziju R.A.T.-a...
Ovaj model black ops neki hvale neki kude, tako da, što je sigurno - sigurno... ![]() Hvala u svakom slučaju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
ma cisto sumnjam da je tu neka velika razlika sem eto u tetoviranoj slici vojnika ili cega vec..slicno kao logitech g5 batlefield model
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Tastatura] Razer Lycosa | obradbl | Opisi, recenzije i testovi | 1 | 13.1.2011 13:42 |
Razer L33T Giveaway | gamer4life | Ostale komponente | 4 | 3.10.2010 13:54 |
Refresh Rate previsok | Beagle | Slobodni softver | 6 | 11.11.2008 19:06 |
Refresh rate razlike izmedju CRT i TFT | Aleksandar | Grafika | 4 | 16.7.2008 9:13 |
Refresh ? | miksajlo | Grafika | 1 | 12.9.2007 20:06 |