![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Imam navedeni 3u1 kupljen prije oko godinu dana,uz njega je,naravno,dosao i instalacioni disk.Pokrenem instalaciju i uradim sve po ''propisima'',instalacija se zavrsi i pise da je uspjesno instaliran i spreman za upotrebu..medjutim, kada otvorim HP solution center(za skeniranje) pojavi mi se error: ''No HP devices have been detected.HP solution center will close now.''Isto se dogadja i sa downloadowanom verzijom installer-a.
Znaci samo stampanje radi ali ne i skeniranje ![]() Da li postoji nacin da se ovaj error ''popravi'' ili da li postoji neki drugi program koji mogu koristiti umjesto Solution center-a ? Da napomenem da je u pocetku(kada je kupljen)sve radilo ali zbog obaranja sistema moram ponovo da instaliram. Sada je uradjena reinstalacija nekoliko puta,bezuspjesno(ocigledno). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 4.3.2009.
Zahvalnice: 126
Zahvaljeno 193 puta na 127 poruka
|
![]()
Pokusaj da ga bocnes u neki drugi USB port.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
^^ ne radi
![]() nakon ponovne instalacije pojavila se greska ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 10.5.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
....MOZE POMOC????? imam ovo cudo, ketridze sam napunio ali su mi rekli da moram da ocistim neku GLAVU.... e sad, ja se ne razumem u ovo uopste,,, ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan...
![]() Poslednja ispravka: Freško (10.5.2011 u 17:59) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Slackware problem | kvare_cg | Slobodni softver | 27 | 20.6.2009 23:27 |
Problem, gasenje browsera i usporen rad WMV i FLV formata..... | Razial | Kvarovi | 3 | 2.6.2009 14:58 |
HP DeskJet f4180 - problem sa instalacijom | vanila | Ostale komponente | 3 | 12.3.2009 19:22 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |