![]() |
![]() |
|
Slobodni softver Teme o softveru otvorenog koda (programi i operativni sistemi), projektima, zajednici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
|
![]()
Dali bi neko mogao da mi kaze dali postoji kod nas corel koji moze da se instalira na Linux OS? Mislim da postoji verzija 9 za linux ali nemogu da nadjem odakle da skinem. Problem mi pravi to sto nijedan graficki program u linuxu nema podrzanu CMYK paletu i samim tim nema mgucnosti rada pripreme za stampu u njemu. Pa ako neko ima neke informacije o tome recite
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
GNU
Član od: 12.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 8 puta na 5 poruka
|
![]()
vidis, taj corel je misterija nad misterijama. svi znaju da postoji a niko ga nikada nije video. generalno to je windows program, zapakovan sa sve winea valjda. ja sam nekada davno poterao CD9 sa wineom ali je bilo problema sa fontastic serverom, dovoljno da dignem ruke od smaranja sa tim. doduse, neki matori Suse je imao taj paket pa je to nekako radilo. no to je istorija, a sto se sadasnjosti tice, jedino mogu da potencijalno preporucim Xaru, mada nisam probao moze li da radi sa CMYK paletom kako valja ili jok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Midi na Linuxu | Miloš | Slobodni softver | 4 | 6.5.2006 1:07 |
DIVX na Linuxu | prvul | Slobodni softver | 4 | 22.1.2006 22:40 |
Pomoc vezana za kernel na linuxu | charchfeno | Slobodni softver | 7 | 15.12.2005 2:11 |