![]() |
![]() |
|
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 18.1.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Evo nadjoh jedan od retkih televizora lcd koji ce da podrzava DVB T2,pa sam mislio da ovaj kupim i skratim muke sa kupovinom risivera.Recite mi sta mislite o ovim karakteristikama,vredi li ga kupiti.I ako imate da mi date jos neke modele koji se prodaju u srbiji.Samsung LCD televizor LE 40D503 http://www.tehnomanija.rs/katalog/sa...le-40d503.html
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 12.1.2010.
Zahvalnice: 90
Zahvaljeno 59 puta na 50 poruka
|
![]()
nemoj samsung. ja imam problema sa dva razlicita modela, ustvari jednog su mi popravili tako sto su mi menjali komplet plocu, a i radio sam u t marketu i znam koliko su vracali. mislio pa nece bas meni da se desi kvar.
lg se manje kvari |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Ciste predrasude posto sve to zavisi koji/kakav ti model zapadne.
Ja recimo imam jako dobra iskustva sa Samsung televizorima (da cuknem u drvo) tako da opet mogu reci da se ne kvare. Ova nasa iskustva u stvari ne mogu da kazu ni da su Samsungovi televizori ekstremno losi sto je daleko od istine ali ni da se prosto ne mogu pokvariti sto takodje nije tacno. Ono sto jeste evidentno jeste da se Samsung televizori nekako najvise prodaju pa je i logicno da u servisima/na reklamacijama njih bude vise od drugih. Sto se tice tog modela radi se po karakteristikama o sasvim OK televizoru mada mi ipak deluje malo poskupo za te novce. Ako ti je DVB-T2 podrska bitna kupuj ga a ako nije mnogo bolji izbor je 40D550 koji je neznatno skuplji ali zato ima opcije koje ti mogu biti korisne a koje kod D503 nisam video (Anynet+, Allshare, Smart Phone Remote support etc.). Licno pre bih uzeo D550 nego taj D503. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 18.8.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
da li neko zna gde mogu da nadjem lcd televizor izmedju 9 i 15 inca da radi na 12 volti?HITNOOOOO hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 11.7.2006.
Zahvalnice: 146
Zahvaljeno 153 puta na 97 poruka
|
![]()
Bas na 12V malo je teze naci.
U svakom slucaju mozes pazariti neki inverter za napon, recimo ovaj, i posle na njega nakaciti bilo koji tv koji ide na 220V (nadam se da sam dobro pretpostavio da ti treba za auto, posto se ovaj adapter ubacuje na mesto upaljaca u vozilu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Veteran
|
![]() Citat:
http://www.tominas.com/nasa-akcija/a...-tjunerom.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 25.6.2009.
Zahvalnice: 19
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Upravo sam hteo da otvorim novu temu, kad vidoh ovu..
![]() Nego, kupio sam ovaj TV, ali ne mogu na njemu da gledam filmove sa USB-a, pa sam malo guglao i procitao da je moguce da se nekako otkljuca ta opcija, ili da se upgradeuje firmware, pa ako neko zna kako to uradim mnogo bi mi pomogao... Hvala unapred.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Veteran
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Samsung New PC Studio | Teniser | Programi za mobilne telefone | 5 | 28.5.2013 17:35 |
Best buy: Htc Desire, Htc Desire HD, Htc HD2, Samsung Galaxy s ili Samsung Wave | Elena Stojanovic | Aparati i oprema | 13 | 25.1.2011 15:50 |
[Mobilni telefon] [Experience Samsung Tour] Samsung Tab (i 3D LED, Galaxy S...) | Schnak3 | Opisi, recenzije i testovi | 0 | 22.9.2010 17:15 |
LG vs Samsung | allok | ŠDK - Grafika | 6 | 24.9.2009 21:31 |
DDR2 memorija u maticnu koja podrzava ddr1? | Dusan Maksimovic | Osnovne komponente | 2 | 12.7.2009 15:30 |