![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Naime, od kako sam uzeo komp imam problem sa USB-om koji stoji na prednjoj strani kucista. Imam ih dva komada a ni jedan nije u funkciji, danas sam uocio da su i jedan i drugi povezani sa međusobno razdvojenim kablovima koji se zavrsavaju sa neka cetiri cuda... (vidi sliku) Gde treba da ubodem te stvarcice da bi USB radio? Probao sam da jedan od ta dva kabla ustekam u neku zutu plocicu sa 4 igle koje se nalaze odmah do USB prikljucaka pozadi, uspeo sam da one 4 stvarcice nabodem na igle ali kad prikljucm neki USB uredjaj pise da nije prepoznat. Sta sad?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 12 puta na 11 poruka
|
![]()
Uzmeš uputstvo za ploču i tu imaš nacrtano gde se ubadaju prednji USB-ovi. Ako nemaš uputstvo, skini ga na sajtu proizvodjača ploče.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
Moj licni savet ti je da se ne igras sa tim ako pogresno spojis zice na ploci ili ces da pregoris USB uredjaj ili nesto na maticnoj... meni se pre jedno 3-4 godine desilo da izgorimneko cudo na maticnoj ....na svu srecu maticna je prezivela ali konektori za USB na ploci nisu.... Jos jedna star ono sto si slikao kao potencijalno mesto za ubadanje nije treba da ima 2 reda bockica po 5 komada stim sto u jednom redu ima 5 a u drugom 4 tako odprilike izgleda usb na ploci ! nikako onako kao sto si ti slikao...
Pogledaj Link koji sam ti ostavio (uputstvo za montazu USB braketa na -front panela na maticnu plocu !) : http://www.usbman.com/Guides/BelkinM...e_assembly.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vicevi | Oblivion | Cvet kompjutera | 5473 | 27.5.2022 5:52 |
Kako podesiti ISDN da radi na 128 kbps | jaba.hut | Internet usluge | 7 | 31.5.2007 11:54 |
Ne radi Direct 3D | b0ss | Kvarovi | 4 | 1.5.2007 6:04 |
PixelView PV-CX881PL TV kartica ne radi | Maximuss | Kvarovi | 14 | 19.8.2006 16:21 |
Problem sa mp3 playerom? Na nekom XP-u radi na nekom ne... | Master Neo | Foto i audio/video | 7 | 5.1.2006 2:42 |