![]() |
![]() |
|
Igre za mobilne telefone Igre za obične i pametne mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 8.5.2008.
Zahvalnice: 86
Zahvaljeno 96 puta na 61 poruka
|
![]()
Ljudi (korisnici iPhone telefona ) ,koje najcesce pikate igre na vasim uredjajima (moze i neki mali opis te igre,ne bi skodilo
![]() ![]() ![]() Moj nick je: ugljesa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Uff vidim ima nas dosta korisnika iPhona haha
![]() Najvise pikam Zombie Caffe od Capcom-a (besplatna je).Menadzer igrica u kojoj vodite restoran,sluzite razna jela,regrutujete zombije,napadate druge restorane itd..Stvarno sjajna igra,a ima i super foru to sto kada izadjete iz igre,restoran nastavlja sa radom (zato i nekim jelima treba po jedan ceo dan da se spreme ) http://www.capcommobile.com/product.php?id=58 Kad budem imao vremena,pisacu i o drugim igricama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 605
Zahvaljeno 2.479 puta na 595 poruka
|
![]()
Nisam shvatio da li treba da pisemo o svim igrama ili mplayer.
Posto ne igram preko gejm centra, napisacu svoje omiljene. Naravno, Flick kick je lepa zaraza (podrzava GC) Bez Pokerist texas holdema nista (eto to je mp ![]() Fruit ninja neizostavan. Angry birds nisam previse pikao ali je super, kao i Cut the rope (to mi ideod ruke). Uno je super igra sa kartama, i lep je preneta. Bang! official je perfektna igra kartama u stvarnosti, cepam je svaki treci dan sa drustvom, imam i ekspanziju, za iOS je bruka uradjena, ali nepotpuna (navodno bice update). Karakteri nemaju moci, sto je glavno, i samo postoji easy mod. Bice cool kad dovrse. Labyrinth, iBasket, Taptap igre su takodje na nivou. KDice je mnogo dobar preko neta, ali u verziji za iOS, ne moze onlajn vec samo sa botovima. Ipak, preporuka. Catan obavezno (imam i taj boardgame u RL, i verno je prenet) Aqua forest, Doodle god, Chain Rxn, Pictureka!,Dead Runner, Carcassonne, - probati |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Ne moraju specijalno za game centar ...
E dobra je ona gde kotrolisete male pigmejce,mislim da se zove Pocket God .Fora je u uziviljavanju nad njima jer igra nema neki cilj specijalno .. Tu je i Gravity Guy ,veoma dobra igra ![]() http://itunes.apple.com/us/app/gravi...398348506?mt=8 Shift -isto kao gore navedena samo sto vas niko ne juri i cilj vam je doci do vratanca kako bi ste napredovali ka sledecem nivou :-).Grafika nista spec ali zato sjajan koncept igre http://itunes.apple.com/us/app/shift...186?mt=8:ciao: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Nova igra
http://itunes.apple.com/us/app/jetpa...ign-mpt=uo%3D2 PRobao i moram d vam kazem da je sjajna. Misijama nikad kraja tako da vas stalno teraju da cepate sto vise ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 23.8.2010.
Zahvalnice: 55
Zahvaljeno 170 puta na 125 poruka
|
![]()
Jel se sve free igrice za iPhone preuzimaju sa iTunes aplikacije ili moze na neki drugi nacin ?
I ako moze nekoliko linkova (na PM ako je potrebno) sa besplatnim igrama/programima koje mogu da se preuzmu, znaci gde je najveci izbor. Dobio moj drug skoro pa ne znamo kako to tacno ide... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 26.8.2011.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 36 puta na 31 poruka
|
![]()
Ako hoce paid apps za free mora da odradi jailbrake, a sve free su u AppCenter (tako sam video da se zove na iPhone4)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Član od: 23.8.2010.
Zahvalnice: 55
Zahvaljeno 170 puta na 125 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]()
Pa odes na app store i idea pod sekcije tu odaberes igre-pa koji zanr-pa top free, ili mozea odmah da kliknes na top free gde ti izbacuje sve free apps
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Starface na korisnoj poruci: | ||
DoooX (19.11.2011) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
game centar, ios, iphone igre |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li su stare igre bile zabavnije? | Sasa92 | Stare igre | 671 | 11.10.2023 0:34 |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
White Knight Story-56k warning | donator99 | Konzole | 11 | 24.12.2008 22:31 |
Gold, Platinum, Game Of The Year, Collectors edition, Limited edition... igre | Guterill | O igrama uopšte | 7 | 17.4.2008 15:31 |
Road Rush kodovi? | Darth Ivan | Stare igre | 5 | 1.11.2006 22:41 |